Csonka András: "Akkor mostantól legyünk őszinték"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
császármorzsa blog őszinteség Csonka András Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ide figyeljetek, emberek! Van egy jó hírem. Ha eddig úgy éreztétek, hogy veszettül csonkán telnek a napjaitok, és nem tudtátok megfogalmazni magatoknak sem, hogy mi az, ami hiányzik még a boldogságotokhoz, akkor majd én segítek a megfejtésben, nyugi. Mi más, mint egy másik csonka? Vagyis Csonka. Ha úgy tetszik C. Sonka. Igen, én!

Akkor mostantól legyünk őszinték! Na, nee? Tessék, máris ellenkeztek, pedig még kis sem próbáltátok! Megijedtetek, kis aranyosak! Nos, igen, képzeljük csak el a világot úgy, hogy mindenki a velejéig őszintén él, nyilatkozik, nyilvánul meg. Összeomlana rövid időn belül körülöttünk minden. Hiszen mindent áthat az örökös torzítás, félrebeszélés, ócska hazudozás, gyermeteg füllentés. Legyetek őszinték magatokhoz ,hívő barátaim, és ti is gondoljátok végig a napjaitokat. Na, ugye? Nem kell gonosz dolgokra gondolni, elég egy kis apróság, mondjuk egy fel nem vettt telefon, amiről azt állítjuk, hogy nincs is nem fogadott hívásunk. Máris egy kis hazugság. Ezt talán még a gyóntatófülkéig sem kell elcipelnünk. Természetesen, a jelen lévők - vagyis én - sem kivételek. Na és a legszebb az egészben, hogy kisebb-nagyobb hazugságainkkal együtt tartjuk magunkat sokszor kifejezetten őszinte embernek. Azt viszont tényleg komolyan gondoljuk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Külön kategória a celeb-hazugság. Ma egy bulvármagazint elolvasni egyenlő a képregények élvezetével. Nagyjából annyi is a frankó dolog bennük. Celebjeink nagy többsége ugyanis kreál egy képet, egy álomvilágot maga körül, és kirobbanthatalanul hisz annak létezésében, igazságában. Én, aki a tűz körül szaladgálok már jó néhány éve, kifejezetten szórakoztatónak tartom, hogy egyesek mit képesek elhitetni a rajongóikkal, és hogy ahhoz képest mi is az igazság.

Nos, elég a vacakolásból, akkor legyünk őszinték, raaaajta! Na, neee? Nektek még ennyi meggyőző érv sem elég? Ja, hogy ti nem úgy értitek? Hanem úgy, hogy "Na Neee?" Mármint Majka műsorának címére utaltok! Ám legyen. Tudjátok, én képben vagyok. Az első adást kifejezetten Majka miatt vártam. Sosem titkoltam, hogy kifejezetten tehetséges embernek tartom. Mindenkori valóságshow-hősök közül az egyetlen, aki mérhető és tartós sikereket és népszerűséget tudott elérni. Mert ugyebár némely amazon fogyás-hízás spirálján való bulvárcsámcsogás, vagy annak ünneplése, hogy egy másik hölgyemény hónapok óta nem piál, nem számít sikernek, ebben gondolom, egyetértünk.

Majkával egyébként a boldog emlékezetű Reggeli című RTL-es magazinműsorban is egymás mellé sodort az élet. Na, azokat a balatoni beach house-os reggeli adásokat nem feledjük egykönnyen. Pláne az adást megelőző esti “rákészülő” bulikat. Az egyik Delelőben, ami ugye a Reggelit követte, azzal a különbséggel, hogy akkor már általában tükörtojást lehetett sütni a hátunkon a hőség miatt, igazi "szenzációval" szolgáltunk a mi kis közönségünknek. Szerepet cseréltünk. Én rappeltem egy Majka-örökzöldet, ő pedig az én ruhámban "lezser, olasz" stílusban elnyomta a Ha szerelem nincs, nincs boldogság című Kylie Minogue-dalfeldolgozásomat. Az emberek pedig nem menekültek ki a vízből. Jaj, el ne felejtsem, hogy pár év múlva, az egyik klipjéhez kölcsönkérte a legenedás piros Ding-Dong öltönyömet, ennek fejében a klipben ajánlott egy szerepet. Ingyen. Persze, hogy bevállaltam. Azért azt nem tette zsebre, ahogy nemrég reagáltam neki a Facebookon, amikor a Sztárban sztár egyik adásában Feke Pali zakójával kapcsolatban megjegyezte, hogy a világ két legrondább zakója Soltész Rezsőé és Csonkáé. Már másnap egy poénos kis csörte kezdődött köztünk, majd az ott általa leírt engesztelő mondatokat rávasaltatta egy pólóra is, és úgy ült be abba az adásba, ahol Varga Viktor az én piros zakómban ding-dongozott, így Majka kvázi megkövetett engem. Ezt láthatjátok a képen is. Szóval nagyon bírom őt, és drukkolok neki! Ez a műsor kifejezetten szórakoztató, pláne azt látva, hogy celebjeink néha hogy izzadnak ki magukból egy kis őszinteséget.

Forrás: Csonka András

Persze két őszinte megnyilvánulás sem lehet egyforma. Egyik oldalon van Tilla, aki abszolút természetes, minden kertelés nélkül vállalja magát, miután barátaim közé sorolhatom, tudom, hogy tökéletesen ilyen nagy gyerek, aki képtelen ártani, hazudozni. A másik oldalon mondjuk Cseke Katinka, aki kijelenti, hogy ő bizony utálja a sorozatbéli hölgykollégái nagy részét, nem is tartja jó színésznek őket, és nem is akar velük dolgozni. Az ilyen fajta őszinteség sajnos nem az elismerő csettintést váltja ki az emberből, és akkor finoman fogalmaztam. Ez így, ebben a formában inkább kellemetlen. Hogy kire nézve? Azt mindenki döntse el maga...

Breaking news! A magyarokat valaki félrevezeti császármorzsa ügyben. Eddig a Bodrogi éttermet leszámítva csak valóban morzsa- vagy daraszerű megoldásokkal találkoztam itthon. Mígnem baráti csapatunk a bécsi Bublé-koncert napján meg nem szállta az osztrák főváros egyik legendás császármorzsa-készítő helyét, és ott degeszre nem zabálta magát. Ezt nézzétek meg! Receptet ne várjatok, de életre szóló élmény, az tuti!

Forrás: Csonka András

Drágáim! Sose hittem volna, hogy főhipochonderként örömmel mondom ki a mondatot: "Szombaton végre belázasodom!" Igen, indul a show, majd igyekszem kis kulisszatitkokat ellesni és bemutatni nektek a zsűriasztal mögül. Addig is legyetek jók, és várok mindenkit a lájkolható Facebook-oldalamon, randizhatunk ott is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.