A nagy találkozásokra miért kell ennyit várni?

Forrás: Csonka András -
blogbejegyzés Life.hu Csajfeszt osztálytalálkozó Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idefigyeljetek, emberek! Csonka András a Life.hu-n blogol.

Atyaúristen! 30 plusz 1 év! Érettségi bankett! Ezt elhiszitek? Esetleg döbbenten bámultok magatok elé, kezeteket összecsapva : Jóságos ég, te már ennyi idős vagy? - kérdezitek tőlem. Ezt a kérdést inkább ne is feszegessük, annyi vagyok, amennyinek érzem magam. (A tények persze ettől függetlenül tények.) Én pedig újra nekirugaszkodtam a szervezésnek. Hogy miért 30+1? Tavaly arra gondoltam, megvárom, kinek lesz ez az egész annyira fontos az osztályból, hogy bevállalja a macerát. Nem tolongtak a jelentkezők, én meg durcásan inkább nem is fogtam hozzá. Egy év elteltével viszont elkapott újra a nosztalgia. Túl rövid az életünk ahhoz, hogy itt vacakoljunk, kihagyjunk alkalmakat az összeröffenésre. Elég nehéz volt az adatokat újra összeszedni, akadtak jó néhányan, akikre a nemzetbiztonsági szolgálatnak kellett volna rámozdulnia, mert minden telefonszámuk, címük megváltozott. Na, de rajtam nem fognak ki! Azt hiszem, 4 kivétellel azért minden adat a birtokomban volt, fel is vettük a kapcsolatot. Kitűztem a nagy napot, a volt sulinkhoz közeli bisztróba szerveztük a bulit, ami egykor "az utca legjobb kocsmája” címet viselte, mára követi a trendeket.

Forrás: Csonka András

5-re volt meghirdetve a kezdés, persze már a helyszínen sertepertéltem 10 perccel előtte, még kontrolláltam, hogy a DVD-lejátszó működik-e, mert digitalizáltattam az osztálykiránduláson készült filmeket. Szépen lassan érkeztek a delikvensek, többnyire elismerően csettintettem magamban, milyen jól néznek ki még mindig. Az osztályfőnökünk és a fizikatanárunk is eljött, a többiek sajnos betegség vagy utazás miatt nem. Szerencsére már nem állíthattak pellengérre olyan kis bűneim miatt, mint amikor az évadzáró biológiadolgozatban felejtett puska kimentése miatt átmásztunk az én szobámból a gimi tornatermének tetejére, onnan be a bioszszertárba a direkt nyitva hagyott ablakon. Kész Mission Impossible! Na és a matekérettségi? 20 alapmatekosból 17-en másoltuk le ugyanazt a hibát, meg is húztak mindanniyunkat, és szóbelizni kellett. Ma is leizzadok az emlékek felidézése közben! :-) Jó kis dumálgatós, nosztalgiázós, fotómutogatós péntek este volt.

Na, de előttünk állt még a szuperszonikus szombat. A Csajfeszt! Remélem, megmerítkeztetek valamikor a fesztivál többnapos élményzuhatagában! Igaz, hogy kora téli idő volt sajnos, na de a hangulat! Az kárpótolt mindenért. Szombat délután a Life.hu sztárzerzői közül is ott voltunk néhányan. Végre újra dumcsizhattam egy jót Szily Nórival, mondjuk most nem négyszemközt. Imádok vele beszélgetni, és nézni, ahogy ő ezt mással teszi, nála jobban ezt a műfajt nem nagyon csinálja senki. Igen, ezek mélyinterjúk! Persze a fesztivál színpada nem a képernyő, mi is kicsit csacsogtunk most inkább.

Forrás: Csonka András

Külön öröm, hogy Müller Péterrel is összefutottam, akinek régi nagy tisztelője vagyok. A lányával együtt jártam a Nemzeti Színház stúdiójába, majd a főiskolára is. Gondolatai, világlátása állandó töprengésre és figyelemre késztet. Na és végre valahára személyesen is találkozhattam blogom és a sztárzerzők írásainak “háziasszonyaival”, Mengyán Eszterrel és Vasvári Judittal. Ezt a remek pillanatot meg is ünnepeltük rögtön egy kis sültkolbász-falatozással - lefojtva kürtőskaláccsal. Ha már fesztivál, adjunk neki, no nem?

Forrás: Csonka András

Ismertek, ezeket a pillanatokat nem hagyhatom csak úgy elúszni a feledés homályába, így a szelfiket szépen rendesen el is készítettük. Na, összekapom magam, izgalmas nap lesz, délután fellépek Fehérváron, este előadás a Játékszínben. Ha az autópályán valami kis baki történik, akkor jaj nekem, hogy érek majd vissza? Na, de ne pánikoljunk, pozitív gondolatokkal előre a célig! Ez mondjuk igaz lehet az élet egyéb területeire is, ugyebár. Szép hetet, randi hétfőn, ugyanitt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.