Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Nem hiszem, hogy normális vagyok!

blog Csonka András lakógyűlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András hetente jelentkező blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Emlékszel arra a kupléra, ami végigkísérte Kibédi Ervin egész karrierjét, legalább úgy rátapadva, mint rám a Ding-dong? A címe: Nem hiszem, hogy normális vagyok! Na, Anyukám, ezt most nekem kéne előadni, de úgy igaziból!

A lakógyűlés Forrás: Csonka András

Ugyanis megint lakógyűlés volt a lakásomban. Jó, mondjuk ez nem annyira meglepő, mert évek óta évente kétszer-háromszor a rendes évi közgyűlések helyszíne a lakásom, de ez csupán azért alakult így, mert egy társasháznak ugyebár nincs közösségi tere, és a francnak van kedve a hideg lépcsőházban ácsorogni órákat. Inkább jöjjenek csak be hozzám. Igaz, a kényelmes kanapékon ücsörögve nyilván minden tovább tart, de üsse kő! Természetesen a megszokott koreográfiához tartozik, hogy készülök az eseményre. Konkrétan sütemények és üdítők várják kis „bulink” résztvevőit. Na persze, nem én sütögetek, de a legjobb helyekről hozok ínycsiklandozó desszerteket, amivel legalább kiélem vendéglátásra tulajdonképpen alkalmatlan vágyaimat.

Sütemények a lakóknak Forrás: Csonka András

Minden necces kérdést könnyebb megoldani egy madártejtorta vagy rácsos linzer társaságában.

Most még megfejeltük a tétet azzal is, hogy a lakókon kívül negyedórás váltásban érkeztek castingra az új közösképviselő-jelöltek, és az este végén titkos szavazással megválasztottuk az új tisztségviselőt. Szerintem minden házban van legalább egy olyan lakó, akiről nem hiszem el, hogy egyébként egy tündi-bündi cukorfalat lehet otthon, mert olyan megnyilvánulásai vannak, ami számomra már sci-fi. A mi kis közösségünkben is van ilyen persze, bár mostanában elhanyagolja a közgyűléseket, azt hiszi, hogy így megúszhatja a rá háruló költségeket a ház várható és végre megvalósulni látszó teljes felújításánál, de nagyon téved a drágám. Apropó, közösség!

A gyűlés végére nem maradt más, csak pár morzsa Forrás: Csonka András

Tökéletes lenyomata egy ilyen csapat a társadalom egészének, a különböző világnézeteknek, hozzáállásoknak, lényegében egy pszichológiai tanulmány. Nem mindig élvezem, de azért tanulságos.

Miután a vendégjárás nálam nagyjából a fehérholló-kategória, a spájzban tárolt műanyag székek is csak ilyenkor vannak bevetve. Szerencsére a sütik sikert arattak, a választás eredményes volt, sőt a parlamenttől eltérően mi kitárgyaltuk azt is, ki ki mellett voksolt. Fél tízkor már végeztünk is. Mosogatás, székek vissza a spájzba, azt leshetik, mire újra előkapom őket!

Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Ledrazséztak!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160311-csonka-andras-blogjaban-koltai-roberttel-es-jordan-tamassal-valo-baratsagarol-mesel.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? "Beszól, ha úgy van kedve, bármikor bárkinek, olyan igazán ábelanitásan"http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160304-csonka-andras-abel-anita-baratsagarol-es-sok-kozos-emlekrol-mesel-heti-blogjaban.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? - Én aztán próbálkozom elégszer!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160212-csonka-andras-szelfi-szenvedelyerol-meselt-es-egy-talalkozorol-esztergalyos-ceciliaval-es-a-familia.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Ijesztően megöregedtemhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160108-csonka-andras-blogjaban-a-star-warsrol-az-oregsegrol-szuletesnaprol-mesel.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Pár hét alatt megfordultam Mexikóban, Indiában, Olaszországbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20151127-csonka-andras-blogjaban-a-nemzetek-konyhairol-mesel.htmlEz Csonka András blogja a Life.hu-n. Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye, hallasz? Szamár vagyokhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20151110-csonka-andras-arrol-beszel-blogjaban-hogyan-keszul-szamar-jelmeze-a-shrek-musicalre.htmlEz Csonka András blogja a Life.hu-n. Csonka AndrásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.