Tegnap a következő hangzott  el Tóth Gabi szájából: "Hamis hangok ide, hamis hangok oda, köszönöm, hogy közölsz." Tényleg? Egy tehetségkutató nem tehetségeket keres, hanem médiumokat? Energia, lélek satöbbi.

Remélem a Rising Star nem a délelőtt tizenegy órától háromig tartó sávba keres majd "tehetségeket". Elvileg most nem lesz okunk kommentelni, hogy milyen lúzer ez a srác, hiszen mi magunk fogjuk beszavazni a jobbnál-jobb hangokat.

Múlt héten nem lettem száz százalékosan meggyőzve arról, hogy ez most jobb lesz, mint a többi, de gondoltam adok egy esélyt, hiszen túlszárnyalni a konkurenciát tehetségkutatóban nem nagyon sikerült az elmúlt években a TV2-nek. Majd most!

Még mindig a béna északi stílusú (nem az északi a béna) lakásbelsőben vagyunk, túlzsúfolt és mindig elvonja a figyelmem, főleg az unalmasabb jelentkezők esetében. Van egy szőnyeg, ami tetszik, de nem hiszem, hogy ez volt a cél az enteriőr tervezésekor. Fotelek, asztal, állandóan járkáló zsűri, és még egy kupakos kávéfőző is.

Nagyon zavaró a műsor fényelése, az arcok szétégnek, elvesznek az arcélek, bár a Keró arcközeliénél megértem a szándékot. Ha már Kerónál tartunk, muszáj megemlítenem, hogy az Igazgató Úr mindig az ízlésre hivatkozik, csípőből elutasítja a népszórakoztatásnak szánt műfajokat, ami elég életidegen az Operettből szabadult Kerényinek.

Feke Pál szerepe még nem világos, halvány, de legalább róla kiderült valami. Nem szereti a női ruhákban fellépő férfiakat. Szegény Conchita, a magyar valóságban ő tuti hogy a piros ajtót kapta volna. Mező Misi a kemény gyerek, a nép szócsöve, legalább nem zavaróan.

Pásztor Anna üde színfolt a palettán, ha így folytatja, akkor jó pár év vár rá a TV2 berkeiben. Ördög Nóri és Majka pedig mehetne órákat adni Szabó Átigazolt Zsófinak és Istenes Bencének, mert ez most tényleg iskola volt.

Miért nem írtam a műsorról? Mert még nem volt. Már a második adáson vagyunk, de a híres mozgó LED-fal csak kilenc előtt öt perccel mozdult meg. Ugyebár ez lett volna a műsor lényege...

Jövő héten elindul végre a Rising Star?