Katz Dávid Varga Viktor kvíz Hajdú Péter Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kvízshow-ban mérték össze erejüket a celebek és az újságírók egy partin. A Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid természetesen ezt sem hagyta ki. A jó válaszok megszámolásakor azonban kisebb vita alakult ki a két csapat között. Csaltak a celebek? Szokott hazudni Varga Viktor? Miért keverték össze Hajdú Pétert Sebestyén Balázzsal? Klikk a videóra és megtudod. 

VV Robin: "Egy nagy balfasz vagyok"http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141126-a-valovilag7-szerdan-bekoltozo-jatekosaval-vv-robinnal-beszelgetett-katz-david.htmlÚj játékos költözik be szerdán este a ValóVilág-villába, VV Robin. A Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid esélyekről, szerelemről, könnyekről és a játékosokról beszélgetett vele, mielőtt belépett a luxusbörtön ajtaján.Katz Dávid--Ganxsta Zolee: "Összevissza beszél apuka"http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141122-ganxsta-zolee-azt-allitja-edesapja-zana-jozsef-osszevissza-beszel.htmlHokimeccs után kapta el Ganxsta Zolee-t Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere. Vajon tényleg igaz, hogy a zenész édesapja nem láthatja az unokáját? Zolee teljesen kiakadt Zana József vádjain, úgy véli, bölcsebb lenne, ha hallgatna... Katz DávidOrigoFélénk próbálkozások, erőtlen figurák a Rising Starbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141116-katz-david-kritikaja-a-tv2-rising-star-tehetsegkutatojarol.htmlElőször, csak tisztes távolságból - ami ebben az esetben egy ágynyi hosszúságot jelent - lepődöm meg. Másodszor, feltápászkodva, görnyedve a tévé előtt, a szörnyülködés felolvadhatatlan jégmaszkot borít az arcomra. Elképzelhető, hogy a Rising Star stylistja egy női nyakláncot helyezetett el Kero amúgy is pazar testére? Hát jó, kezdődjön a műsor.Katz Dávid--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.