Kakukkfüves csirkecombok - érezd meg a paradicsom és a fahéj harmóniáját!

Forrás: Lázár Chef -
paradicsom fahéj Lázár Chef receptjei sült kakukkfű csirkecomb sztárszakács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye ti is imádtok főzni, és alig várjátok, hogy újabb recepteket próbálhassatok ki hétvégenként? Ehhez Kovács-Siklósi Lázártól, azaz Lázár Cheftől és feleségétől, Melindától kaptok segítséget receptekkel és jól bevált konyhai tippekkel, hogy a főzés gasztrotúrává váljon a Life.hu-n.

Egy különleges ízű kedvencet mutatunk most - így harmonizál a paradicsomszósz a fahéjjal!

Forrás: Lázár Chef

Hozzávalók 4 személyre:

4 darab csirkecomb
4 evőkanál étolaj a sütéshez
2-3 evőkanál étolaj a locsoláshoz
4 evőkanál paradicsompüré
4 gerezd fokhagyma
4 szál kakukkfű
1 mokkáskanál fahéj
1 teáskanál törött bors
1 evőkanál só

Elkészítési idő: 60 perc

Elkészítés:

A csirkecombokat jól megmossuk, majd sóval, borssal minden oldalát alaposan bedörzsöljük. Forró serpenyőben kevés olajon mindkét oldaláról megpirítjuk, majd bőrrel felfelé fordítva vékonyan bekenjük paradicsompürével, megszórjuk apróra vágott fokhagymával, kakukkfűvel és fahéjjal. 180 fokos sütőben 45 percig sütjük úgy, hogy félidőben meglocsoljuk 2-3 evőkanál étolajjal. A csirkecombokat rizzsel és a sütéskor visszamaradt pecsenyelével tálaljuk.

Extra tipp:

Ha fel szeretnéd turbózni a már megszokott paradicsomos ételeidet, akkor fűszerezésnél adj még hozzá egy csipet fahéjat is. Hidd el, a hatás nem marad el!
Sült paprikás falatkák - pirítósra kenve az igazi!http://www.life.hu/sztarszerzok/lazar-chef/20140701-lazar-chef-a-sult-paprikas-falatkak-receptjet-mutatja-be.htmlUgye ti is imádtok főzni, és alig várjátok, hogy újabb recepteket próbálhassatok ki hétvégenként? Ehhez Kovács-Siklósi Lázártól, azaz Lázár Cheftől és feleségétől, Melindától kaptok segítséget receptekkel és jól bevált konyhai tippekkel, hogy a főzés gasztrotúrává váljon a Life.hu-n.Lázár ChefOrigoImádnivaló idényleves - használd ki, hogy most lehet olcsón friss karfiolt kapni!http://www.life.hu/sztarszerzok/lazar-chef/20140701-lazar-chef-a-karfiolleves-receptjet-mutatja-be.htmlUgye ti is imádtok főzni, és alig várjátok, hogy újabb recepteket próbálhassatok ki hétvégenként? Ehhez Kovács-Siklósi Lázártól, azaz Lázár Cheftől és feleségétől, Melindától kaptok segítséget receptekkel és jól bevált konyhai tippekkel, hogy a főzés gasztrotúrává váljon a Life.hu-n.Lázár Chef--Majorannás burgonyafőzelék, csak kezdőknek!http://www.life.hu/sztarszerzok/lazar-chef/20140701-lazar-chef-a-majorannas-burgonyafozelek-receptjet-mutatja-be.htmlUgye ti is imádtok főzni, és alig várjátok, hogy újabb recepteket próbálhassatok ki hétvégenként? Ehhez Kovács-Siklósi Lázártól, azaz Lázár Cheftől és feleségétől, Melindától kaptok segítséget receptekkel és jól bevált konyhai tippekkel, hogy a főzés gasztrotúrává váljon a Life.hu-n.Lázár Chef--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.