önismeret lélek sztárszerzők csend Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad.

Olvasd el, és hagyd magadban megérni. A népmesékben a szülők csak néhány pogácsával és egy-két gondolattal bocsátják útra gyermekeiket. Azokkal a gondolatokkal, melyekről tudják, hogy fontosak, és csakis az övék.

"Ha elcsendesülsz, hallhatod lelked legmélyéről a támogató hangot. Más nincs melletted most, de nem is kell."



Néha olyasmi miatt van bűntudatod, ami nem bűn, és nem bánsz meg olyasmit, amit meg kellene bánnod. Így működünk. Mert ritkán kerülünk kapcsolatba lelkünk legmélyével. Ehhez valóban el kell csendesülnünk. Ilyenkor minden elhallgat: a jó és a rossz is, a bánat és az öröm is, a szégyen és a büszkeség is. Ilyenkor a valódi ÉN-ed szól. Aki bölcsebb, mint te, bölcsebb, mint a lelked felszíne, bölcsebb, mint az elméleteid és megszokásaid. Tudja, mi kell neked, és mi nem.

Keresd meg magad, amikor nyugodt óráid vannak. Csendesülj le, és ismerd meg magadat. Hidd el, jó társaságba kerülsz - a legjobb barátodéba. Innentől sohasem leszel egyedül. Mindig veled lesz, súgni és segíteni fog. Élni, örülni, tűrni és meghalni is. Ő most is szól hozzád. Csak nem hallod. Fülelj!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Heti útravaló Müller Pétertől - 80. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130701-muller-peter-heti-utravalo-80-resz.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 79. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130624-muller-peter-heti-utravalo-79-resz.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 78. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130617-mullet-peter-heti-utravalo-78-resz.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 77. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130610-muller-peter-heti-utravalo-77-resz.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 76. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130603-muller-peter-heti-utravalo-76-resz.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 75. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130527-muller-peter-heti-utravalo-75-resz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.