Müller Péter: "Régi vétkeink, mint a penészes befőtt állnak a tudattalan homályában"

Forrás: Thinkstock -
öregedés Új élet útravaló Müller Péter hiba vétek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 171. rész.

A ciprusfa még a kipusztulása előtt is új évgyűrűt teremt maga köré.

Ne félj az öregedéstől. A fejlődés végtelen. És az emberben lévő szellem örökké fiatal, és teremt, alkot és él, és örökké élni is akar. A ruhánk elkopik, a testünk megöregszik, még a lelkünk is pecsétes lesz és összegyűrődik. Régi vétkeink, mint a penészes befőtt állnak a tudattalan homályában, meg is feledkeztünk róla… de a szellemünk fiatal marad, és örök repülésben tart hazafelé. Olyan ember van, aki elfáradt. Olyan is, akinek nehéz élni. De olyan nincs, aki belül öregnek tartja magát. Csak a gubó öregszik. A benne várakozó lepke soha! Meghalni annyit jelent, hogy új életet kezdeni. Csakis ennek a mesének van vége. Kár érte, vagy nem kár – mindegy. Ez már lejárt.

Forrás: Thinkstock

Az újat most indítom. Minden meghalás: újjászületés is. És ezt a pillangók tudják. Minden jó költőben, derűs emberben, mosolygó nőben, nevető öregben a pillangó él és érez és gondolkodik.

Müller Péter: "Csak szeretve tanulunk meg szeretni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150315-muller-peter-a-szeretetrol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 170. rész.Müller Péter--Müller Péter: "Különös áramkörök vannak a mély, igaz szeretetben"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150308-muller-peter-a-mely-igaz-szeretetrol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 169. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Hatalmas önbecsapás"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150302-muller-peter-168-resz.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 168. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter tanácsa erőseknek: inkább a szívedet kövesd!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20141215-muller-peter-heti-utravaloja-batraknak-mert-a-sziv-dontese-fontosabb-mint-az-esz-dontese.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 157. rész.Müller PéterOrigoMüller Péter: "Az élet kalandtúra"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150201-muller-peter-heti-utravaloja-szerint-a-valtozast-elvezni-kell-es-a-nehez-utat-vallalni.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 164. rész.Müller Péter--Müller Péter: "A legnagyobb bajban is találkoztam derűs, erős emberekkel"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20141124-muller-peter-heti-utravaloja-a-deru-es-a-belso-beke-megtalalasarol-szol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 154. rész.Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.