Müller Péter: "Átírhatod a jövendődet!"

Forrás: Thinkstock -
élet életbölcsesség Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 174. rész.

A szélirányon nem tudsz változtatni, a hullámokon sem, csak a vitorláidat igazítsd jól, és hamarosan hazaérsz a kikötődbe.

Lelkedben van a megoldás. Ezért nehéz megtalálni. Köt a megszokás, a reflex, a hibás programok ereje. Köt a gyengeség, a félelem, a gyávaság és az önmagaddal bánni nem tudás bénasága.

És mégis: végy magadon erőt! Ne engedd, hogy a külső erők sodorjanak. Ne kerülj a rossz szelek és a viharos tenger megfélemlítő hatása alá.

Forrás: Thinkstock

Mindenkiben él egy „Fa Nándor” aki legyőzi a tengert, áthajózik a veszélyes hullámokon, úrrá lesz a külvilág ezerféle rossz széljárásán, viharán – és hazaér.

A külső körülményeknek hatalmas ereje van, de neked még hatalmasabb. Gondolataiddal, érzéseiddel és hiteddel átírhatod a jövendődet. A jelent nem, mert az már készen van. Megfagyott minden múltbéli gondolatod, jó és rossz érzésed, félelmed, tévhited és tévedésed. Megdermedt már minden, és olyan lett, amilyen – de a jövőd még várakozik.

Még nincs megírva. Most írod. Kérdezd meg a jó hajósoktól, mennyi erő, mennyi bölcsesség, mennyi ravaszság és kitartás kell ahhoz, hogy az utad oda vezessen, ahová szeretnél eljutni, és ahová igazán vágysz. Jó utat, barátom!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.