Müller Péter: "A szerelem azt jelenti..."

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség hűtlenség Müller Péter szeretet szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 307. rész.

És ebben éltek. Egy színes varázsgömbben. Részeg szívetek azt mondja: ez örökké tart, hiszen minden szerelem: örök szerelem. Ereje, vonzása, lényege, misztériuma, anyaga nem a mulandóságból való. Eszetek azonban azt mondja, hogy bármikor elpukkanhat a csodagömb, megszűnik a varázslat, és a „régi káosz újra visszatér", mert a halál világában semmi sem tart örökké.

"Részeg szívetek azt mondja: ez örökké tart, hiszen minden szerelem: örök szerelem" Forrás: Shutterstock

Aki szerelmes féltékeny, mert tudja, hogy a varázsgömb roppant sérülékeny. Más hozzáér, és vége.

A Bibliában Isten azt mondja önmagáról: „Én emésztő tűz és féltékeny Isten vagyok!" És ezt mondja minden szerelmes is. Égjünk el egymásban önfeledten, fájdalmasan, égjünk el egymásban gyönyörrel – de jaj, ha ez nem így lesz, és elárulod a csodagömbünket!

Aki csak szeret, az megbocsátja a hűtlenséget.
De aki szerelmes, soha!

Müller Péter - A hónap témája: Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171002-muller-peter-a-honap-temaja-ha-valamit-nagyon-akarsz-nem-kapod-meg.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. Mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Az életünk sodrásában a felejtés a legnagyobb áldás"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171002-muller-peter-a-felejtesrol-irta-heti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 306. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Az életünk sodrásában a felejtés a legnagyobb áldás"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171002-muller-peter-a-felejtesrol-irta-heti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 306. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Akit keresel, az is keres téged"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170908-muller-peter-a-nagy-talalkozasokrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 303. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter - A hónap témája: A szerelemhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170814-muller-peter-a-honap-temaja-a-szerelem.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller Péter--Müller Péter: "A nagy barátságok éppolyan ritkák, mint a nagy szerelmek"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170727-muller-peter-az-igaz-baratsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 297. rész. Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.