Müller Péter: "A testi kéj is elmúlik és széthull az ölelés"

Forrás: Shutterstock -
öröm elmúlás Müller Péter szerelem kéj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 314. rész.
"A testi kéj is elmúlik, és széthull az ölelés" Forrás: Shutterstock

Más szóval: a csoda nem tart sokáig. A testi kéj is csak egy robbanás, csúcsélmény, mely elmúlik, és széthull az ölelés. Megtartani hosszan nem lehet. Ilyen a lelki élmény is. Mámor, amelyben nem lehet hosszú ideig megmaradni, mert az ember a földszinten él, és a szerelem: repülés. S rendszerint az egyik röpteti a másikat. A világ leggyönyörűbb lírai verseit azok írták, akik jobban szerettek, mint a párjuk őket. A költők szeretői nem írtak nagy verseket, s nem szavaltak a szerelemről. Nem azért, mert nem tudtak írni, hanem mert nem szerettek annyira. Ezért minden nagy dal teli van sóvárgással, fájdalommal, s csakis a lélekben átélt, a valóságban meg nem kapott gyönyörűséggel. Kis vigasz, hogy anyám erre azt mondta: „A BORITÉK AKKOR IS LERAGAD, HA CSAK AZ EGYIK FELÉN VAN RAGASZTÓ."

Müller Péter: "A nagy találkozások így működnek"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171117-muller-peter-a-nagy-talalkozasokrol-oregedesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 313. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "...amikor csókolsz, komolyra fordul a játék"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171113-muller-peter-az-emberi-enunkrol-miszteriumrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 312. rész. Müller Péter--Müller Péter: "A szeretkezés lealjasítása nemcsak a nők, hanem az élet elleni legnagyobb bűntény"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171106-muller-peter-a-ferfi-noi-szexualis-kapcsolat-melysegerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 311. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "... addig nem vagy igazán szerelemes"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171030-muller-peter-a-szerelem-orult-maniajarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 310. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Emlékszel az első kéjre?"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171020-muller-peter-az-ebredo-nemisegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 309. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter - A hónap témája: Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171002-muller-peter-a-honap-temaja-ha-valamit-nagyon-akarsz-nem-kapod-meg.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. Mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.