Müller Péter: "A gyerekünk nem erre születik"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség mese Müller Péter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 321. rész.

Személytelen, lélektelen, robotvilág felé megyünk. Beilleszkedni érzékeny lélekkel nehéz, sőt, lehetetlen. Meg kell tanulnunk a számítógép fejével gondolkodni. Szív nélkül, mert a gép ezt nem ismeri. És a gyerekünk nem erre születik! Érzései, álmai vannak, szeretetre éhes, jóságra, emberségre, örömre, játékra. A szív derűjére.

"És a gyerekünk nem erre születik! Érzései, álmai vannak.." Forrás: Shutterstock

Bölcs anya az, aki megtalálja a határt, meddig tanulja meg gyereke a gépszív világának rideg törvényeit, amelyben élni kénytelen majd - nincs mese! És meddig őrizze meg magában a bölcs gyereket, akiben élő szív lüktet, és zene szól.

Ez a mondás, hogy „nincs mese!” a rabvilág törvénye. Mese igenis van! Az élet: mese! És aki megőrzi magában a gyermeket, tudja, hogy mesében él. Hol vidám, hol szomorú mesében, szeretetben, szerelemben és küzdelmekben, melynek ő a hőse. És nem engedi lelkét megölni, és elméjét a rideg ész nevében meghülyíteni. Jó anyákból árad a derű, és a bölcs szeretet. És tudja, hogy van mese!

Müller Péter: "Csak akkor szabad térdre hullani bárki előtt, ha az fölsegít"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180115-muller-peter-az-egok-felreallasarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 320. rész. Müller Péter--Müller Péter: Hogy valaki szeret-e vagy sem, onnan tudod, ahogy rád nevethttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180108-muller-peter-a-mosolyrol-nevetesrol-derurol-az-igaz-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 319. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Egy buta embert nehéz szeretni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180101-muller-peter-bolcsessege-a-teljessegrol-egymas-megismereserol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 318. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Az ilyen szerelem nem fog sokáig tartani"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171218-muller-peter-a-szeretetrol-es-az-onszeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 317. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A nagy találkozások így működnek"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171117-muller-peter-a-nagy-talalkozasokrol-oregedesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 313. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter - A hónap témája: Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171002-muller-peter-a-honap-temaja-ha-valamit-nagyon-akarsz-nem-kapod-meg.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. Mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.