Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 340. rész.

Arra kérlek, ha régóta egyedül élsz, magányos vagy és nem jön hozzád senki, feltétlenül nézd meg, hogy nem azért van-e, mert belülről fogod a kilincset?!

Nem baj, csak nézd meg! Lehet, hogy neked így a jobb, és ezt a sorsot te választottad. Nem baj! A baj mindig csak ott van, ha valamit öntudatlanul csinálunk. Ha nem vesszük észre, hogy nem áldozatok vagyunk, hanem tettesek, s az élet, amelyet élünk a saját, önmagunk által föl nem ismert gondolatok, érzések és varázslatok eredménye.

"Ha régóta egyedül élsz, magányos vagy és nem jön hozzád senki, feltétlenül nézd meg, hogy nem azért van-e, mert belülről fogod a kilincset?!"Forrás: Shutterstock

Lehet fogni a kilincset! Néha hasznos is. Például jobb a csendes magány, mint egy zűrös, megalázó, őrült kapcsolat.

De azt mindig tudnunk kell, hogy saját döntésünk, választásunk, és a sorsteremtő mágiánk ez életünkben benne van. Nemcsak eljátsszuk létünk filmmeséjét, de forgatókönyv jelentős részét is mi magunk írjuk.