Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 342. rész.

Vannak közönséges gondolatok. És vannak varázsgondolatok. Közönséges szavak és varázsszavak. Az utóbbiakra vigyázz: belőlük lesz a jövőd!

A varázsgondolatokból lesz minden. Boldogság, szomorúság, öröm és depresszió, abból lesznek a súlyos betegségek és a csodálatos gyógyulások, belőlük lesz az életed. Szerelem és kiábrándulás, a szép és a nehéz sorsod, minden a varázsgondolatokból lesz –

azzá válsz, amivé teszed magad.

„Vannak közönséges gondolatok. És vannak varázsgondolatok”Forrás: Shutterstock

A közönséges gondolatok bármilyen gazdagok, szépek, okosak, bölcsek, teli végtelen sok ismerettel, műveltséggel és információval – nem lesz belőlük semmi. Olyanok, mint a terméketlen spermiumok. Bármennyien vannak, nem lesz belőlük gyerek. Hiába szeretnél, hiába vágysz rá – hiányzik belőlük a varázshatalom. Ha meg van: lesz is. Fiú vagy lány – de lesz! Akár csodálatos úton, de lesz. Mert ez a Hatalom nem ismer lehetetlent.