Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 347. rész.

A légkör, amelyben élsz, szennyes. Teli boldogtalan gondolattal, félelemmel, „Mi lesz velünk?” szorongással. De te hangold magad a vidám Nap sugarára!

A hangoltság nagyon fontos! A lelkünk hangoltsága egy magasabb világ adására. Az a zene szól benned, amelyre hangolva vagy. És az igazi zene mindig szép és biztató és boldogító. Az már nem zene, ami nem dob fel, nem gyönyörködtet, nem tölt el örömmel, hogy élni – ha nehéz is, de – jó!

Barátságra, szeretetre, szerelemre is hangoltnak kell lenni.

A hangoltság nagyon fontos! A lelkünk hangoltsága egy magasabb világ adásáraForrás: Shutterstock

És ne feledd a titkot, amit manapság nem tanítanak sehol: hogy a Hangoló benned van! Te irányítasz! Vegyél példát a zenészekről: mindegyik maga hangolja a hangszerét! És állandóan, még egy koncert szünetében is – mert ebben a világban kívülről minden lehangolódik! Ez a földi légkör természete. De te ne hagyd! Hangold magad a csillagokhoz!