Müller Péter: "Nem rab vagy ezen a világon, csak átutazó!"

bölcsesség temetés Müller Péter emlék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 355. rész.

Felszabadítani magad a nyomasztó érzéseid, és a szomorú élményeid súlya alól csakis a nevetés képes. Ha hirtelen komédiának nézed az egészet! Ilyenkor ugyanis fölülről látod önmagadat, a benned élő halhatatlan Lélek szintjéről, aki nincs ideítélve.

"Csakis a szívből jövő nevetés emlékeztet arra, hogy nem rab vagy ezen a világon, csak átutazó!" Forrás: shutterstock

Észérvekkel nem lehet a sötét érzéseket legyőzni, mert az ész gyengébb, mint az érzelem. Csakis a nevetés segít!

Barátom temetésén - híres komédiás volt - mindaddig zokogva hallgattam a fájdalmasan üres, komor gyászbeszédeket, míg észre nem vettem, hogy hófehér kerámia urnáját nem tudják elhelyezni a kolumbáriumban, mert a sírásók ott hűtötték maguknak a söröket. Nem fért a Kinizsis üvegek közé. Hirtelen éreztem, szinte láttam, hogy ezen ő is röhög, odaát. És persze az összes jelenlévő is fulladtan kuncogott körülöttem. Rázkódtunk a röhögéstől.

Életem legszebb temetése volt. Méltó egy nagy bohóc emlékéhez.

Müller Péter: "A párkapcsolat a létező legnagyobb próbatétel"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180917-muller-peter-a-parkapcsolati-minosegekrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 354. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A test kielégülni, a szerelmes beteljesülni akar"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180910-muller-peter-a-a-mai-vilagrol-es-a-lelek-nyelverol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 353. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A nemi szervünk a legőszintébb bennünk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180831-muller-peter-a-szexualis-elmenyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 352. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Egyébként hontalan vagyok"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-szeretetre-vagyasrol-ismerosrol-otthonrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 350. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Gyakran csakis a testünkkel tudjuk megnyugtatni egymást"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-testi-kapcsolat-hatasairol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 348. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Félni, szomorkodni, levertnek lenni lehet egyedül is"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180716-muller-peter-a-maganyrol-az-emberrol-mint-tarsas-lenyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 345. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.