Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 371. rész.

Ha a közeledben van, akit szeretsz, mintha melegebb lenne a levegő. A tárgyak is mosolyogni kezdenek. Ez az összetéveszthetetlen jelenlétérzés a szeretet biztos jele.

„Ha a közeledben van, akit szeretsz, mintha melegebb lenne a levegő”Forrás: Shutterstock

És ez nem csak akkor van, ha ott áll melletted. Érezheted akkor is, ha csak rád gondol valaki, vagy éppenséggel a másvilágból küld üzenetet. Ezek különös élmények. Biztos érezted már, s nem tudtad, miért. Az ember a szeretettől érzékeny lesz, médiummá válik. Olyan rezgéseket is vesz, melyeket egyébként soha. Ezért van az, hogy a szeretetet nem lehet hazudni. Érzed. Ilyenkor nem az eszed, nem az agyad, hanem lelked titkos antennája veszi a jeleket. S ugyanakkor adod is annak, akit szeretsz. Ezt hívják a „szívek titkos összeköttetésének”. Állítólag a vándormadarak ismerik ezeket a távolról üzenő hívójeleket. Emberek is, néha. Főleg a nők. Nehezen lehet őket megtéveszteni.