Müller Péter: "Ha meghalok, nem baj"

Forrás: Shutterstock -
élet vidámság Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 385. rész.

Kétféle ember van – mondta Albert Einstein, a zseniális tudós. – Az egyiknek minden varázslat és a csoda, a másiknak semmi sem az! Ő az első fajtához tartozott. Én is így vagyok. Nem a haláltól félek, hanem attól, hogy csodátlanná válik az életem. Ha meghalok, nem baj. Csak ne veszítsem el a jókedvemet!... Vidáman szeretnék megérkezni az Isten elé!

Forrás: Shutterstock

Néked is ezt tanácsolom. Abban a pillanatban, amikor a szerelmedet megismered, már nem is csoda. És már nem is a szerelmed. Akkor kezded unni. Olyan lesz, mint egy kiolvasott könyv. Elvesztetted a csodát!... Ilyen az öregedés is... Az ember elveszti a csodát!... Nem szabad!... Élni: csoda!... És teli van titokkal!... Semmi sem olyan, amilyennek gondolod!... Mert varázsvilágban élsz. S ha meghalsz is, varázsvilágba jutsz!

Müller Péter: Ha régen nem sírtál már, tudd, hogy semmi lényeges dolog nem történt veledhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190502-muller-peter-a-konnyekrol-oromkonnyekrol-oromrol-banatrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 384. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Az önmagunkkal és másokkal bánni tudás művészetehttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190429-muller-peter-a-valamive-valasrol-megvaltoztatasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 383. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ne függj a külvilágtól!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190415-muller-peter-a-vidamsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 381. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „A legtöbb, amit egy másik embernek adni tudsz...”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190408-muller-peter-bolcsessege-a-figyelemrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 380. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Sajog benned valami a mélyben”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190325-muller-peter-a-multrol-serelmekrol-az-azoktol-valo-szabadulasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 378. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Hiába szeretlek téged, ha te nem szeretsz engem"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190227-muller-peter-a-szerelem-szeretet-nem-lehet-kizsarolni-megparancsolni.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 375. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.