Müller Péter: A nagy Megoldó mindenkiben benne él

Forrás: Shutterstock -
Holtpont akarat Müller Péter diadal nehézség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 401. rész.
"Ő a nagy „Megoldó", aki a kritikus pillanatokban átveszi az irányítást – aztán eltűnik." Forrás: Shutterstock

Biztos fölfedezted már magadban ezt a Valakit. A gond ott van, hogy hiába fedezted fel, újra és újra eltűnik. El is felejted, hogy tudsz róla. Nagyon mélyen él benned, s csak a legnagyobb, legnehezebb pillanatokban bukkan fel, amikor nélküle már nem megy. Minden nagy sportdiadal onnan indul, amikor nem bírod már tovább. Amikor túljutsz a „holtponton". (Milyen jó szó. Úgy érzed, meghalsz.) Ő a nagy „Megoldó", aki a kritikus pillanatokban átveszi az irányítást – aztán eltűnik. Egy dolgot tehetsz, tudd, hogy ott él benned! Tudd, hogy erősebb vagy, mint hiszed! Tudd, hogy számíthatsz magadra! Ne félj, nem hagy el. Te elhagyod őt, de Ő téged soha! Bízz benne!

Müller Péter: A nőnek a nevelés a sorsfeladatahttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190824-muller-peter-a-nok-sorsarol-szereperol-feladatairol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 400. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Be kell vonzanunk a változásokathttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190812-muller-peter-a-vonzas-torvenyerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 399. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Sokat tanulhatunk a szenvedéseinkbőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190812-muller-peter-a-szenvedesrol-tanulasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 398. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Egy jó beszélgetéssel adunk és kapunk is egyszerrehttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190715-muller-peter-a-minosegi-beszelgetesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 395. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Figyelemmel tudjuk viszonozni társunk szeretetéthttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190711-muller-peter-a-lelki-tarsakrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 394. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Az igazi szerelem mindent felülírhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190630-muller-peter-az-igaz-szerelemrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 392. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.