Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 402. rész.

Néha emlékszünk a jövőnkre. Nem volt még olyan érzésed, hogy ez már megtörtént veled? Hogy ezt az embert ismered valahonnan? Hogy ezt az életfilmet, amit jelenleg játszol, láttad már valahol?

Jótékony ernyő takarja el a múltunkat és a jövőnketForrás: Shutterstock

Érzékeny anyák ezt az élményt gyakran élik meg, amikor a gyerekük felnő. Már pici korában sejtették, milyen forgatókönyvet hozott magával. Sejtették, ki lesz belőle, s mi történik majd vele. Egyébként jótékony ernyő takarja el a múltunkat és a jövőnket. A felejtés nagy kegyelem. Főleg, ha bajt, sérelmet, sebet és fájdalmat felejtünk el, és az is bölcs dolog, hogy nem látjuk a jövőnket. Föllebbenteni az Idő fátylat csak akkor szabad, ha valakinek kellő hatalma van átírni sorsának genetikus kódjait. Megbocsátani a múltat, és kijavítani az eljövendő élettervét. Lehet, csak nagyon nehéz.