Müller Péter: A felejtés nagy kegyelem

Forrás: Shutterstock -
Deja Vu múlt szülő jelen Müller Péter jövő Felejtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 402. rész.
Jótékony ernyő takarja el a múltunkat és a jövőnket Forrás: Shutterstock

Érzékeny anyák ezt az élményt gyakran élik meg, amikor a gyerekük felnő. Már pici korában sejtették, milyen forgatókönyvet hozott magával. Sejtették, ki lesz belőle, s mi történik majd vele. Egyébként jótékony ernyő takarja el a múltunkat és a jövőnket. A felejtés nagy kegyelem. Főleg, ha bajt, sérelmet, sebet és fájdalmat felejtünk el, és az is bölcs dolog, hogy nem látjuk a jövőnket. Föllebbenteni az Idő fátylat csak akkor szabad, ha valakinek kellő hatalma van átírni sorsának genetikus kódjait. Megbocsátani a múltat, és kijavítani az eljövendő élettervét. Lehet, csak nagyon nehéz.

Müller Péter: A nagy Megoldó mindenkiben benne élhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190828-muller-peter-a-nehez-elethelyzedek-lekuzdeserol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 401. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: A nőnek a nevelés a sorsfeladatahttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190824-muller-peter-a-nok-sorsarol-szereperol-feladatairol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 400. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Sokat tanulhatunk a szenvedéseinkbőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190812-muller-peter-a-szenvedesrol-tanulasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 398. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Egy jó beszélgetéssel adunk és kapunk is egyszerrehttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190715-muller-peter-a-minosegi-beszelgetesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 395. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Az igazi szerelem mindent felülírhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190630-muller-peter-az-igaz-szerelemrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 392. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: A nő feladata, hogy önmagává váljonhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190611-muller-peter-a-nok-szereperol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 390. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.