Müller Péter: Amit igazán akar az ember, azt meg is valósítja

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat akarat tudás Müller Péter hit fogyókúra álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 405. rész.
"Amit igazán akar az ember, azt meg is valósítja" Forrás: Shutterstock

Egyszerűbben ezt úgy is mondhatnám, hogy amit igazán akar az ember, azt meg is valósítja. Amit csakakargat, vagy szeretne, vagy remél, az nem. Ez nem csak egy külső eredménynél, de még egy fogyókúránál is igaz. Száz könyvet elolvashatsz, száz tanácsadót meghallgathatsz, de csak akkor fogysz le, amikor igazán akarsz, belül jelenik meg az elszánás. A belső Megvalósítón múlik, hogy valami létrejön-e, vagy sem. Erre anyám tanított meg, aki egy molett, szemüveges asszony volt, s amikor elvált apámtól, azt mondta: - „Nem akarok egyedül élni!" Sok keresés és kudarc után végül egy csodálatos élettársat talált, mert így akarta. Egy akaratot sokáig akart. Más szóval ezt úgy mondhatnám, hogy a sorsteremtés mágikus cselekedet. Azért nem tudjuk, mert a „teremtő" lelkünk mélyén lakik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.