Müller Péter: Az igazi érték megvehetetlen

Forrás: Shutterstock -
pénz Isten Müller Péter szeretet szerelem Jézus érték hit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 409. rész.

Nem vicc! Ilyen őrültek lettünk. Ha tigris, és az őserdőben látom, le is lövöm, és eladom a bundát. Mindenünk a pénz! Életünk mozgatója, tetteink irányítója, gondolataink célja. Azon a helyen van lelkünkben, ahol valaha az Isten volt.

"Az igazi érték megvehetetlen" Forrás: Shutterstock

„Ahol a kincsetek van, ott van a szívetek is."

Ez jézusi mondás. Erre mondják manapság, hogy a mai világ „értékválságban" van. Pedig az igazi érték megvehetetlen. Szeretőt lehet venni, bármennyit, de szerelmet nem, és szeretetet sem. A cica bundáját az Isten adta. Békésen alszik a napsütötte kövön., s én azt gondolom: „Istenem, adj nekem is ilyen elégedett, boldogan doromboló, adómentes macskaálmot!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.