Müller Péter: Az igazi szerelem olyan, mint az istenélmény

Forrás: Shutterstock -
lelki társ szenvedély Isten Müller Péter szerelem magazin sors szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 445. rész.
Az igazi szerelem olyan, mint az istenélmény Forrás: Shutterstock

Vagy valami olyan erő, amelynek nincs is neve. Lelkünk gyülekezet, s aki úrrá jut benne, az irányít, az vezet, lát, érez, vonz, taszít, kiván és szeret. Ezért van az, hogy élete során az ember sokszor lesz szerelmes, s ilyenkor hasonló élményeket él át. A legnagyobb költő ugyanazt érzi, mint egy slágerszerző, vagy éppen bármilyen egyszerű férfi és nő. Lényegében ez az Ő AZ élmény... A rátalálás pillanatában megszólal az ember egész lénye – teste, lelke, szelleme... Az Ő AZ élmény az emberlét legmélyebb élménye, s éppolyan csodálatos, mint az istenélmény, már ha nem ugyanaz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.