Szexi tornászlány lett Tatár Csillából

Fotó: Nánási Pál -
tornadressz Gönczi Gábor Tatár Csilla Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál különleges fotósorozatot készített Csilláról, a fotózás vége pedig baráti teázásban végződött, amelyhez Ördög Nóri és Gönczi Gábor is csatlakozott. 

Sztárszerzőnket, Nánási Pált ezúttal Tatár Csilla ihlette meg, aki szívesen mondott igent a fotósnak, mert a munkáit művészeti értéknek tartja.

Fotó: Nánási Pál

Nézd meg a teljes fotósorozatot és győződj meg róla, milyen szexi a magyar műsorvezetőnő!

"Régre nyúlik vissza az ismeretségünk Palival" - mesélte Csilla a Life.hu-nak. "13 évvel ezelőtt ismertem meg, amikor még riporterként dolgoztam, rendszeres munkakapcsolatban voltunk. Ő a férfimagazinoknak fotókat készített, én pedig róla, illetve arról gyűjtöttem anyagot, hogy mi történik egy ilyen fotózáson. 8 évvel ezelőtt ő volt az első, aki aztán egy forgatás után profi fotókat készített rólam, én akkor álltam életemben először profi fotográfus kamerája előtt” – kezdi Csilla, aki 8 év elteltével ismét szívesen mondott igen Pali felkérésére.

"Az első fotózásunk óta 8 év telt el. Sokat változtam azóta, teljesen máshogy nézek ki, de ezt nem bánom, mert szerintem érdekes játék megnézni, hogy az évek során az idő milyen történeteket ír az ember arcára. Amikor műsorvezető lettem, egyre több kép készült rólam, Palival viszont azóta az első fotózás óta nem dolgoztunk együtt” - magyarázta a csinos műsorvezető, aki nagyon jól érezte magát a fotózáson, amit egy baráti teázással zártak.

"Pali csapata profi, olyan emberekkel dolgozhattam, akikben maximálisan megbízom. A szerelésem - többek között - egy különleges tornadressz volt, amiben nagyon jól éreztem magam. Pali látásmódjának köszönhetően pedig remek hangulatú képek születtek. Ráadásul ritkán adatik meg, hogy egy ilyen kivételes képességű fotós kamerája elé álljak. A fotózás végén csatlakozott hozzánk a férjem, Gábor is, neki is tetszett a végeredmény, sőt estére Ördög Nóri is megérkezett, így remek hangulatú baráti teázásban végződött a munka” - mosolygott Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.