Peller Mariann és Polyák Lilla a mélypontokról

blog mélypont Peller Mariann Polyák Lilla Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilla elmesélte, hogy életében fontos szerepet játszik a spiritualitás, jó ideje keresi a hiteles embereket, akikből sugárzik valami megfoghatatlan erő, amiből azonnal érzi az ember, hogy az illető többet ért a világ dolgaiból, mint ő maga.

Élete legnagyobb válságában, házassága mélypontján kért segítséget, és kapott is egy asztrológus személyében. Ezt az asztrológust magam is felkerestem, és megdöbbentő élményben volt részem, nagyjából másfél évvel ezelőtt. Mari kedves, tanár nénis külseje bizalomgerjesztő volt, egyetlen játékos eleme az erős színű szemüvegkerete, amelyet viselt.

Polyák Lilla élete legnagyobb válságában kért és kapott segítséget egy asztrológustól
Forrás: Thinkstock

Asztrológus, de nem a nyugati asztrológiát műveli, hanem az indiai, védikus asztrológiában jártas igazán. Hogy mi a különbség, magam sem értem pontosan, és itt most nincs is jelentősége. A lényeg az, hogy elég volt neki csupán a születési helyem és dátumom, és már mondta is, mi mindent olvas ki a képletemből, a személyiségemet, lelkemet és sorsom alakulását illetően.

Volt olyan mondata, amire végig futott a hátamon a hideg - ebből tudni szoktam, így jelez a testem, ha valami igazival van dolgom. (Érdemes megfigyelni magunkon, hogyan reagálunk ilyenkor, milyen helyzetekben borzongunk meg, kellemesen vagy épp kellemetlenül, és megjegyezni, mert a testünk igenis súg, és ha figyelünk rá, a megérzéseink 100 százalékosak lesznek!) Én azért mentem el akkor hozzá, mert már az Utazás a lelked körül c. műsoromhoz kerestem szakértőt. Pedig akkor még igen távol voltunk attól, hogy ez a műsor megszülessen, egyszerűen csak bíztam, hittem benne, hogy egyszer valósággá válhat, amit megálmodtam. Mari akkor türelemre intett, azt mondta, még sok minden vár a következő másfél évben, tele tanulságokkal és leküzdendő akadályokkal, de ha kitartok, 2017. február-márciusában elindulhatnak a munkálatok. Hittem is, meg nem is, mégis valahogy megnyugtató volt azt hallani, hogy ha később is, mint szeretném, de talán összejön az, amire szakmailag mindennél jobban vágyom, egy lélekről, sorsról, spiritualitásról szóló, saját műsor. Mari ajánlotta nekem Gyurkó Katalint, szintén védikus asztrológust. Vele forgattuk le a próbaadást, és ő lett az egyik állandó szakértőm, egyben a személyes asztrológusom is, amiért végtelenül hálás vagyok Marinak – valószínűleg ennyi volt a dolgunk egymással.

Lillának azonban sokkal többet, és sokkal hosszabb ideig nyújtott támaszt pontos előrejelzéseivel. Elmondta mindig őszintén azt is, ha még nehezebb idők vártak rá. Lilla pedig azt mondta, nem bánta, mert így legalább nem érte váratlanul, amikor fokozatosan a feje tetejére állt az élete. Mert minden úgy történt, ahogy azt a csillagokból kiolvasta az asztrológus.

Polyák Lilla életben minden úgy történt, ahogy azt a csillagokból kiolvasta az asztrológus Forrás: Thinkstock

A végtelen boldogsággal járó, friss szerelmet is látta előre.

Amikor vélt vagy valós mélypontra jut az életünk, amikor úgy érezzük, túl kicsik vagyunk egy-egy feladathoz, egyedül nem fogjuk bírni, és szükségünk van segítségre, akkor fordulunk leggyakrabban valakihez, akiben többnyire feltétel nélkül bízunk. Ennek az embernek nem kell feltétlenül spiritualitásban vagy ezotériában jártasnak lennie, elég, ha feltétel nélkül szeret bennünket, meghallgat, és esetleg tud bölcs tanácsot adni. De azt hiszem, van az a helyzet, amikor jobb egy idegennek kiönteni a szívünket, aki többet tud a lélek útjáról, mint a nagy átlag, mert ezek az emberek tényleg ego nélkül, kívülállóként képesek ránézni az életünkre. Ezért talán őszintébben mondják el a véleményüket, vagy azt, amit látnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.