Peller Mariann a meg nem született lelkekről mesél

Karma ezoterika Peller Mariann Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi elmesélte, hogy jó ideig megvolt a lehetősége egy negyedik gyermek születésének. Többször látta is maga előtt, hogyan nézne ki, hasonlítana a középső fiára, és az is meggyőződése, hogy ez a gyermek lány testben látta volna meg a napvilágot. Azonban a család és így, ennek a meg nem született léleknek a sorsa is másként alakult.

Hátborzongató álmokról számolt be, amelyben nagyjából fél éve egy 8 éves kislány számon kérte, hogy neki miért nem szóltak, őt miért nem vitték magukkal egy utazásra. A kislány a nevét is elárulta, Emese.

Szandi pontosan így nevezte volna ezt a negyedik gyereket.

Szandi gyerekei: Domonkos, Blanka és Csabi Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala

Több kérdés is felvetődött bennem ennek a történetnek kapcsán. Nekem három, ezotériában igen jártas ember is azt mondta, hogy bizony még egy harmadik gyerek lehetősége is szerepel a sorsom lapjain. Bevallom, a gondolat nem áll teljesen távol tőlem, tőlünk, bár most nem igazán alkalmas a helyzet egy ilyen típusú vállaláshoz. Mert egy újabb lélek érkezése a családba bizony hatalmas vállalás, még ha azt is állítják a sokgyerekesek, hogy a harmadik gyerek szinte már magától nő fel. Na, ezt azért enyhe túlzásnak érzem, mert tudom, hogy minden gyerekemnek szeretnék elég időt és energiát szentelni – mindegyik megérdemli, hogy ugyanannyit kapjon anyából, mint a többiek.

Úgyhogy lehet, hogy lesz még harmadik babánk, de ez nem valószínű a közeljövőben.

Milyen érdekesen hat ez a lelkiismeretemre! Mert máris pici bűntudatom van, ha belegondolok, mi lesz azzal a harmadik lélekkel, aki minket választott szüleinek? Mi lesz, ha esetleg mégis úgy döntünk, hogy nem szeretnénk még egy gyereket? Mert a lélek odafönt állítólag kiválasztja soron következő életének földi szüleit. A választását rengeteg tényező befolyásolja. Többek között az, hogy mi mindent akar megtapasztalni élete során. Aztán az, hogy milyen lehetőségei lesznek a fejlődésre egy-egy szülőpáros mellett. Ugyanis állítólag több szülőpáros is versenyben van ilyenkor. Sokszor előfordul, hogy az egyik vagy akár mindkét szülőhöz karmikus kapcsolat fűzi a születendő lelket, a karmát pedig csak egy ilyen szülő-gyermek viszonyban tudják ledolgozni. Ez a rendszer sokkal bonyolultabb és szövevényesebb, mint azt elsőre megérthetnénk. Olyan is előfordul, hogy azt vállalja a lélek, hogy az egész család csoportkarmáját ledolgozza. Én például tudom magamról, hogy ahogy dolgozom magamon, és azon, hogy akár csak egyetlen cseppel jobbá tegyem a világot, azzal segítek édesanyám, sőt az ő édesanyjának karmakörének megtörésében is. Mert ezernyi szállal vagyunk összekötve, mi lelkek. A legnehezebb talán éppen azt elképzelni, hogy tulajdonképpen a Föld minden egyes élőlényével összeköttetésben vagyunk, és még a gondolatainkkal is hatással vagyunk a többiek életére. Ezért nehéz például megértenem, ha valaki bánt egy másik élőlényt.

A lélek odafönt állítólag kiválasztja soron következő életének földi szüleit Forrás: Thinkstock

Arra a kérdésre azonban még nem találtam meg a választ, hogy mi történik az Emeséhez hasonló, meg nem született lelkekkel. Úgy hiszem, mikor kikristályosodik a jövő, és bizonyossá válik, hogy nem lesz lehetősége az elsőnek kiválasztott szülőpár gyermekeként megszületni, a szellemi vezetőivel közösen keresnek egy új párost. Olyat, akik mellett szintén képes lesz teljesíteni az odafönt vállalt sorsfeladatát.
Miközben ezt a bejegyzést írom, itt játszik mellettem a nagy ágyon, a lassan kétéves Szilveszter fiam. Néha beszél hozzám, rám nevet, időnként megpróbál belenyúlni a billentyűzetbe. A vele való várandósságom során sokkal tudatosabban készültem az érkezésére, rengeteget meditáltam, és igyekeztem éreztetni vele, hogy végtelen szeretet várja őt ebben a családban. Majdnem minden nap elmondom neki és Kornélnak, a nagyobbiknak is, hogy mennyire boldog vagyok, amiért itt vannak.

Kíváncsian várom, mi mindent tanít nekünk ez a két csoda, mert a szülő-gyermek kapcsolatban, a látszat ellenére, a gyerek jön tanítani a szülőt. Közben pedig kíváncsian várom, vajon igaza lesz-e azoknak, akik szerint van még egy lélek, aki minket szeretne szüleinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.