Peller Mariann interjúja Janza Katával

Fotó: Ambrus Marcsi/Facebook/Peller Mariann interjúja Janza Katával -
ezoterika interjú Janza Kata Peller Mariann Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal Janza Katát láttam vendégül a Life TV-n futó, Utazás a lelked körül című műsoromban.

Szoktál azon gondolkodni, hogy mi dolgunk itt, a Földön?

Nagyon nyitott vagyok arra, hogy megismerjem saját magam. Nem rég olvastam Feldmár András: Szégyen és szeretet című könyvét, abban van pár mondat, ami arról szól, hogy szinte az egyik legnagyobb feladatunk életünk során, hogy saját magunkat megismerjük. És hogy nem várhatjuk el a környezetünktől, hogy kiismerjenek bennünket, hiszen sokszor még mi magunk sem tudjuk, hogy épp milyen utazásban veszünk részt és hol is tartunk. Nagyon komoly feladat a befelé figyelés és nehéz felismeri, hogy éppen akkor milyen szakaszban vagy, merrefelé tartasz. Ha megkérdeznéd, hogy milyen lelkületű ember vagyok és merre tart az életem, nem biztos, hogy egzakt módon meg tudnám határozni a választ.

Janza Kata Fotó: Ambrus Marcsi/Facebook/Peller Mariann interjúja Janza Katával

Mit hozol még otthonról, ami a hitet vagy a vallást illeti?

Minket nem neveltek vallásosan. Anyukám református, apukám viszont egyáltalán nem vallásos ember. Érdekes, hogy hogyan lesz aztán mégis nyitott az ember erre az egészre. Természetesen lehetett beszélgetni velük erről, de végül ránk bízták, hogy megtaláljuk az utunkat. Elhatároztam, hogy mindenre nyitott leszek, ami kicsit is érdekel. Egy filozófia előadásban vagy egy szent misében is találtam már olyan mondatokat, amiket felírok a szívembe. De olyan is előfordult már, hogy az egyik kedvenc sorozatomban hangzott el olyan mondat, amit kiírtam a hűtőajtóra. A Csengetett, Mylord?-ban azt mondta a szobalány a komornyiknak, hogy milyen igazságtalan, hogy a gazdag embereknek minden jár, mi pedig egész életünkben vágyakozunk. Erre azt mondta a komornyik: „Azt tudomásul kell venni, hogy óriási szakadék tátong aközött, amit megérdemelnénk, és amit ránk szabott a sors!" Néha, amikor úgy érzem, hogy igazságtalan az élet, és miért nem élhetem úgy, ahogy én szeretném, akkor odamegyek a hűtőhöz, ránézek és röhögök egy jót ezen, majd tovább megyek.

Te miben hiszel: egyszer élünk, vagy többször?

Én nagyon szeretném hinni, hogy többször. Lehet, hogy azért, mert az jó, ha van az embernek egy kapaszkodója, amiben jó hinni. Nagyon sokszor éreztem életemben, hogy valakivel már volt dolgom korábban is, hogy nem először találkozunk. Hogy itt egy új lehetőség, hogy valami régi konfliktust helyre hozzunk.

Kivel kapcsolatban érezted ezt, a párjaiddal például?

Igen, volt, hogy éreztem, hogy előzőleg anya-fia kapcsolat lehetett köztünk. Vagy Tibivel (Pintér Tibor, Kata első férje) mindig is olyan érzésem volt, mintha testvérek lettünk volna, és ez a mai napig így is van. Elképesztő szövetség és barátság volt és van köztünk.

Pintér Tibor Forrás: Facebook/Pintér Tibor

Nem volt még alkalmad, hogy utánajárj, milyen kapcsolat köt össze benneteket egy előző életből?

Nem, de nagyon nyitott vagyok ezekre a dolgokra is. Például a kisfiam, Samu születése előtt asztrológus segítségét kértem.

Hogyan tudott segíteni az asztrológus?

Valahogy úgy képzeltem, hogy nekem két gyerekem lesz. Akkor már meg volt Janka, és nagyon szerettem volna egy kisfiút. A párom ugyan nem hitt benne, de én betartottam az utasításokat arra vonatkozóan, hogy mikor kell együtt lennünk ahhoz, hogy végül fiunk szülessen. Nagyon hittem benne. Én annyira tudtam, hogy Samu kisfiú lesz. Ráadásul óriási szimbiózisban élünk egymással. Ez sem lehet véletlen. Amikor pedig megszületett, akkor neki is elkészíttettem a dossziéját, - ahogy én hívom -, ez egy 70 oldalnyi elemzés. Nagyon érdekes, mert majdnem minden oldal arról szól, hogy Samu azért jött erre a világra, hogy elsősorban az én, illetve az apukája és közvetlen környezete boldogságát elősegítse, vigyázza. A mai napig is, minden cselekedete azért van, hogy mi boldogok legyünk. És addig megy, míg azt nem látja rajtunk, hogy rendben vagyunk.

Katának így nem volt ismeretlen az asztrológia, de védikus asztrológusom, Gyurkó Katalin meg tudta őt lepni.

Peller Mariann, Gyurkó Katalin és Janza Kata (balról jobbra) Forrás: Facebook/Peller Mariann interjúja Janza Katával

GYK: Ikrek aszcendensed van, ami képessé tesz téged arra, hogy gyorsan változtasd az alakodat. Ez jelenthet kisebb-nagyobb súlyingadozást is életed során. Illetve hoz egy erős kommunikációs képességet, egyfajta tanítói minőséget, mintha így tekintene rád a környezeted. Jól tudsz átadni, bármit, amit szeretnél.

JK: Sokszor állítanak meg a kollégák, hogy van-e rájuk 1-2 percem. Tényleg, kicsit mentorként működöm, és mindig van pár percem a többiekre. Talán azt szeretik a legjobban, hogy összefüggéseiben látom a problémájukat.

GYK: Ez abból is adódhat, hogy négy bolygód van az intuíció jegyében, ez pedig a Rák. Azt is látom, hogy az édesanyád egy harcos lélek. Az ő feladata elsősorban a család összetartása, és látszik, hogy sok mindent beáldozott azért, hogy ez a család egyben maradjon.

JK: Ez tűpontos.

GYK: A gyerekeiddel pedig előző életeidben párkapcsolati karmáid voltak.

JK: Ezt abszolút el tudom képzelni. De a magánéletemre a csapongás, és a keresés a jellemző. Lehet, hogy nehéz velem?

GYK: Biztos, hogy nem nehéz veled.

JK: Megnyugodtam! Én is ezt éreztem, csak nem mertem kimondani.

GYK: Az édesapáddal van még igen erős párkapcsolati karmád, aki egy nagyon tekintélyelvű és feketén-fehéren gondolkodó ember.

JK: Most lefagytam, mert ez zseniális! Tényleg, nagyon erős apa kép él bennem. Ő nekem tényleg első, mindenben. Egy hiperintelligens emberről beszélünk, aki elképesztő műveltségre tett szert. Ő a Férfi, ezért nekem nincs könnyű dolgom. Párkapcsolati karma, azt a mindenit...! Szerintem, mi fogunk még beszélgetni!

Peller Mariann a meg nem született lelkekről mesélhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170718-peller-mariann-a-meg-nem-szuletett-lelkekrol-karmarol-mesel.htmlSzandi elmesélte, hogy jó ideig megvolt a lehetősége egy negyedik gyermek születésének. Többször látta is maga előtt, hogyan nézne ki, hasonlítana a középső fiára, és az is meggyőződése, hogy ez a gyermek lány testben látta volna meg a napvilágot. Azonban a család és így, ennek a meg nem született léleknek a sorsa is másként alakult. Peller MariannOrigoPeller Mariann Szandival beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170717-peller-mariann-szandival-beszelgetett-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlEzúttal Szandi mesélt Istennel és a túlvilággal való kapcsolatáról az Utazás a lelked körül című műsoromban. Peller Mariann--Különleges kapcsolat fűzi Peller Mariannt nővéréhez, Annáhozhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170712-ilyen-testver-peller-anna-es-peller-mariann.htmlGyurkó Kati, védikus asztrológus szerint különleges, királyi kapcsolat van a nővérem, Anna és köztem. Úgy nevezik, hogy Mahendra, és egy embernek 200 ismerőséből csak eggyel van ilyen erős kapcsolata. Peller MariannFotó: Szabó Gábor - OrigoPeller Mariann testvérével, Peller Annával beszélget - rendhagyó interjúhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170710-peller-mariann-testverevel-peller-annaval-beszelget.htmlVitray tanár úr anno, azt tanította nekünk a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, hogy olyan emberrel, aki közel áll hozzánk, nem könnyű interjút készíteni. Mégis, szerettem volna megmutatni, hogy az én nővéremmel mikről és hogyan szoktunk beszélgetni, amikor egy kis időt együtt tölthetünk. Peller MariannThinkstockPeller Mariann egy szellemmel való találkozásáról mesélthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170705-peller-mariann-egy-szellemmel-valo-talalkozasarol-meselt-blogjaban.htmlThinkstockPapadimitriu Athina: "A testvérem 23 éves korában meghalt egy balesetben"http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170703-interju-papadimitriu-athinaval.htmlEzúttal Papadimitriu Athina volt a vendégem a Life TV-n futó Utazás a lelked körül című műsoromban, amikor is a forgatás nem várt fordulatot vett: Athina testvérének a szelleme üzent nekünk. Peller MariannThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.