Peller Mariann: "Képes vagy az azonnali teremtésre" - karácsonyi üzenet

Forrás: Shutterstock -
karácsony szenteste Peller Mariann sztárok teremtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokon belül itt van a karácsony. A Föld és a Menny egyik legnagyobb hatású ünnepe. Ilyenkor csodálatos lehetőségek tárulnak fel előttünk, éljünk velük!

Müller Péter azt írja az egyik könyvében, hogy Jézus Krisztus születésnapja nem csupán a Földön, de a Mennyben is óriási ünnep. Hogy miért? Mert akkor, (állítólag) 2017 évvel ezelőtt megszületett, fizikai testet öltött az Isten, a Szellem, a Teremtő, a Forrás, a Univerzális Energia, a színtiszta Szeretet, a Fény, a Mindenség: Jézus.

Ez a pillanat pedig olyan volt, mint amikor a vak sötétben (amikor már évezredek óta tartó sötétség és árnyék uralkodik), meggyújtasz egy szem gyufát, és az egyre erősebben és erősebben kezd égni, ontva fényét és melegét. Fényrobbanást idézve elő, és ez a tűz terjed, mert lángba borítja az emberiséget: fellobbantja lelkeinkben a Fényt, ami ott volt dermedt, éber álom állapotban.

Jézus megszületése - Gerard van Honthorst festménye Forrás: Wikipedia/Gerard van Honthorst

Krisztus születésével azonban újra emlékeztetett bennünket arra, kik is vagyunk, honnan származunk, és mi a dolgunk, életünk során, valójában. Megtapasztalni minél többet, miközben fejlődünk és fejlődünk, és elérjük a Krisztus tudatot, itt a fizikai síkon – mert erre, állítólag mind képesek vagyunk.

A Krisztus tudat pedig számomra ezt jelenti (most): mindent és mindenkit értesz és érzel, mert tudod, érzed, hogy EGY vagy velük, ahogyan EGY vagy a Mindenséggel is. Ezért képes vagy az azonnali teremtésre, de ezzel a képességgel nem élsz vissza, mert közben tudod, érzed azt is, hogy mindennek helye, rendeltetése és oka van, ezen a világon – még akkor is, ha a sorsod fájdalmas és nehéz, mert ennek is jó oka van.

E körül forognak a gondolataim, ahogy egyre közeledik ez a varázslatos nap, a Szenteste. Tudom, érzem, hogy ez tényleg a csodák ideje. Hogyan lehetséges különben, hogy az emberek nagyobb része, ilyenkor adni szeretne azoknak, akiknek kevesebb jutott? Ilyenkor mindenki engedékenyebb, ilyenkor mintha szeretne mindenki jobb ember lenni, mintha közelebb kerülnénk a saját isteni énünkhöz, vagy jobban engedné az ego-nk, hogy a lelkünk vegye át az irányítást. Ekkora ereje van ennek az időszaknak: a résnyire nyitott szíveinket kitárja.

Tudod, érzed, hogy EGY vagy velük, ahogyan EGY vagy a Mindenséggel is. Ezért képes vagy az azonnali teremtésre. Forrás: Shutterstock

Hát, próbáljuk meg tudatosan kihasználni a csodák idejét, azt, hogy a Fény elönti ilyenkor a világ egy jelentős részét, és a szívünket is!

Mikor rendezhetnél egy sok éves konfliktust, ha nem most? Mikor lesz nyitottabb a haragosod szíve (és a Tiéd is), ha nem most? Mikor mondhatod tiszta szívvel, hogy bocsáss meg! Vagy, hogy szeretlek, és mindig is szerettelek! MOST! Tedd meg most, mert most meg leszel segítve az egész világot beburkoló Fény és Szeretet által.

Én is megteszem a magamét, és imádkozom azokért a közvetlen környezetemben, akik között elszakadni látszik a szeretet fonala. Mert a harag és a sértettség nagy úr, de nagyobb a szeretet – ebben biztos vagyok. Most kérj segítséget, hogy el tudd engedni a rosszat, és be tudd fogadni a jót, most sikerülni fog! Határtalan szeretettel kívánok Szeretetteljes, Áldott, Békés Karácsonyt Mindenkinek!
Mariann

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.