Marton Adrienn az énidő fontosságáról

Forrás: Facebook/Marton Adrienn -
tanács énidő Marton Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyereknevelés, munka, a lakás vagy a ház rendben tartása mellett megannyi feladattal kell szembenézni egy kisgyermekes anyukának. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a rohanó hétköznapokból kicsit kiszakadva önmagunkkal is törődjünk. Az „énidő" fontosságában hisz Marton Adrienn is, aki a család és a munka közötti egyensúly fenntartása érdekében mindig kényesen ügyel arra, hogy testileg-lelkileg is feltöltődjön.

Marton Adrienn, a LifeNetwork Privát Séf című műsorának háziasszonya szerint a mai felgyorsult világban túl sok mindennek kell egy gyermekes anyukának megfelelni, ezért fontos, hogy mindannyian megtaláljuk azt a tevékenységet, amely valamilyen módon, kikapcsolódást és energiaforrást jelenthet.

„Úgy gondolom, hogy harmóniában kell lennünk önmagunkkal ahhoz, hogy sikeresen vegyük az élet adta akadályokat." – kezdte Adrienn. Nem volt ez nálam mindig így. Sőt, amikor a családdal Los Angelesbe költöztünk, kezdetben egyáltalán nem találtam a helyemet. Minden idegen volt, az pedig, hogy modellként dolgoztam már korán sem ugyanazt a sikerélményt nyújtotta, mint korábban. S ekkor jött a főzés, mint ötlet és belevágtam.

Forrás: Facebook/Marton Adrienn

Ma már tudatosan figyelek arra, hogy mindig legyen egy picit időm, magammal törődni, ilyenek például az esték. Ilyenkor készítek egy jó házi arcpakolást, végiggondolom a napomat és hagyok egy kis időt arra, hogy kitisztuljon a fejem.

Hetente egyszer jógázom is, ahol teljesen új erőre kapok, ellazulok és sikerül magam mögött hagyni az összes aznapi problémát. Emellett, amikor csak időnk engedi, családostul felfedező útra indulunk, hiszen imádunk kirándulni, várost nézni négyesben. Számomra az a legnagyobb feltöltődés, amikor a gyerekeimmel és a férjemmel lehetek. Ezek a kalandok életre szóló élmények mindannyiunk számára." – mesélte nekünk Adrienn, aki emellett egyik titkos szenvedélyének a hegedűfestésnek is hódol, ha ideje engedi. Régi hegedűket teljesen új köntösbe varázsol. Élénk színekkel, különleges motívumokkal, vagy éppen egy Marilyn Monroe arcképpel. Mostanában ritkán tud leülni és „csakúgy" festeni, de amint akad pár szabad napja, akkor biztosan eltölt pár órát egy-egy alkotás felett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.