"Lesz hímestojás-gyűjtés, rajzverseny, locsolkodás " - Sarka Kata és családja különleges helyen töltik a húsvétot

Forrás: Sarka Kata -
Sarka Kata hotel modell gyerekek család húsvét gyerekbarát Hajdú Péter ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell csemetéi, azt kérték szüleiktől, hogy kedvenc hoteljükbe vigyék őket, ahol minden a játékról szól. 

„Húsvétkor a gyermekeknek kedvezünk, és ahogy a korábbi években idén is Noncsi és Dávidka, azt kérték, hogy egy gyermekbarát hotelbe utazzunk. Ebben a létesítményben minden arról szól, hogy a kicsik jól érezzék magukat és lekössék az energiájukat. Van csúszdapark, sokféle program és természetesen a húsvéti ünnephez kapcsolódó játékok. Ugyanis itt is minden a hagyományoknak megfelelően történik.

Lesz hímestojás-gyűjtés, rajzverseny, locsolkodás és jön majd a nyuszi is ajándékokkal. Számomra mindig nagy élvezet, ha látom a gyerekek arcán azt az örömöt, amikor önfeledten játszanak. Ilyenkor nagy baráti társasággal utazunk, így amikor az időnk engedi, a szülőkkel tudunk beszélgetni, megpiheni, bár bevallom, általában a gyerekek körül vagyok, hiszen igényik a figyelmet, a szeretet. Úgy gondolom, mivel a hétköznapokban mindenki lót-fut legalább ilyenkor – még ha el is utazunk és közösségben vagyunk – egymásra kell figyelni, beszélgetni, játszani."

Forrás: Sarka Kata

„Természetesen meglepetéssekkel is készülünk a gyerekeknek, akik előre megírták, mit kérnek a nyuszitól. Dávidka stoplis cipőt kért és focilabdát, Noncsi pedig üvegfigurákat, amelyek most az ő korosztályában nagyon népszerűek. Húsvét hétfőn a locsolkodás sem marad el, a fiúk verssel, kölnivel, szódásüveggel készülnek, mi lányok pedig menekülünk előlük."

Noncsi egy hatalmas húsvéti nyuszival barátkozott Forrás: Sarka Kata

„Számomra úgy teljes az ünnep, ha a család együtt van és odafigyelünk egymásra. Természetesen, ha nem utaznánk el, akkor – akárcsak karácsonykor – feldíszíteném a lakást, színes festett tojásokat akasztgatnék a barkacsokorra és tojásokkal teli kosárral várnánk a locsolkodókat. Számomra az ünnepek mindig azt hozzák el, hogy pár napra kiszakadunk a hétköznapokból, megpihenünk és szeretettel fordulunk egymás felé."

A hotelben még a torta is nyuszi formájú Forrás: Sarka Kata

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.