Gréta konyhája spenót Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is hinnéd, mennyi finomságot készíthetsz az egyik legegészségesebb zöldségből, a spenótból!

Ha a család sokszor húzza a száját a spenótos ételek láttán, akkor a spárgás-spenótos quiche megízlelése után biztosan megváltozik majd a véleményük.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A francia omlós tésztájú, eredetileg tejszínes-tojásos-zöldséges pitére hajazó fogás hidegen is jó, már ha marad belőle. Ha kíváncsi vagy a receptre, a hozzávalókért kattints ide!

Spárga, kicsit másképp - pikáns leves ízimádóknakhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140602-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-thai-kokusztejes-spargakremleves.htmlElindult a spárgaszezon, amit imádunk, hiszen jobbnál jobb finomságokat készíthetünk ebből a zöldségből. A hanyományos ételeken túl próbálj ki új dolgokat, például Stőhr Gréta thai kókusztejes spárgakrémlevesét. Isteni lesz!Stőhr GrétaOrigoTermészetes nassolnivaló: kóstold meg a csokis datolya karamellát!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140504-greta-konyhaja-csokolades-datolya-karamella-fudge.htmlHa szereted a karamellát és a csokit, akkor a következő finomságot imádni fogod!Stőhr Gréta--Fokhagymás-tejszínes penne zöldspárgávalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140504-greta-konyhaja-fokhagymas-tejszines-penne-zoldspargaval.htmlEgészséges, tésztás recept tavaszra? Ilyen a fokhagymás-tejszínes penne isteni zöldspárgával! Stőhr GrétaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.