Frissítő leves forró nyári napokra

Forrás: Thinkstock -
uborka Gréta konyhája Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatjuk a nyár egyik legfinomabb, frissítő levesét - ha még sosem készítetted, itt az ideje legalább egyszer kipróbálnod. Imádni fogod!

Az uborka nemcsak szépít, de nagyon egészséges is - korábban már 14 indokot is felsoroltunk, amiért mindenképp érdemes lenne fogyasztanod. Most elkészíthetsz egy olyan levest, ami egy igazi, hűsítő finomság a kánikulában. A frissítő uborkaleves nagyon egészséges, és pillanatok alatt kész. Ha felcsigáztunk, próbáld ki Stőhr Gréta receptjét - a hozzávalókért kattints ide!

Forrás: Thinkstock
Isteni fogás, méghozzá spenótból!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140606-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-spenotos-spargas-quiche.htmlNem is hinnéd, mennyi finomságot készíthetsz az egyik legegészségesebb zöldségből, a spenótból!Stőhr Gréta--Spárga, kicsit másképp - pikáns leves ízimádóknakhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140602-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-thai-kokusztejes-spargakremleves.htmlElindult a spárgaszezon, amit imádunk, hiszen jobbnál jobb finomságokat készíthetünk ebből a zöldségből. A hanyományos ételeken túl próbálj ki új dolgokat, például Stőhr Gréta thai kókusztejes spárgakrémlevesét. Isteni lesz!Stőhr GrétaOrigoTermészetes nassolnivaló: kóstold meg a csokis datolya karamellát!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140504-greta-konyhaja-csokolades-datolya-karamella-fudge.htmlHa szereted a karamellát és a csokit, akkor a következő finomságot imádni fogod!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.