Három isteni szendvicskrém őszre

Forrás: Thinkstock -
élet krém zöldségkrém egészséges életmód fogyókúra zöldség vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ősz nemcsak az iskolakezdés, de az isteni zöldségek időszaka is. Kísérleteztél már zöldségkrémekkel? Hidd el, megéri – íme, Stőhr Gréta vegán szakácsnő három kedvence!
Forrás: Thinkstock

Ezeket a finomságokat kipróbálhatod vendégváró finomságnak is, de teheted a kicsik szendvicsébe, vagy este, friss répára, paprikára vagy zellerre is kenheted vacsora helyett. Ha máris összefutott a nyál a szádban, láss neki. és pillanatok alatt el is készül egy-egy krém – a három isteni receptért kattints ide!

Tökéletes nyári reggeli, ami mindenkit elvarázsolhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150527-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-epres-bananos-smoothie.htmlReggelizni kell, ezt mindenki tudja. Indítsd az első nyári napokat isteni, egészséges reggelivel - íme egy olyan smoothie, amit biztosan imádni fogsz. Stőhr GrétaOrigoTészta és zöld spárga: a tökéletes kombinációhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150526-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-zoldspargas-tesztasalata.htmlA zöld spárga számunkra megunhatatlan, és mikor máskor fogyasszuk, mint most, amikor minden zöldségespulton kapható? Próbálj ki minél több receptet - Stőhr Gréta vegán szakácsnő most mutat egy isteni, spárgás tésztasalátát!Stőhr GrétaOrigoLétezik tökéletes nassolnivaló: készíts kesudiós energiaszeletet!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150424-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-kesudios-energiaszelet.htmlSokszor nincs időd napközben rendszeresen enni, így inkább gyorsan bekapsz egy csokit, amit aztán mindig megbánsz? Készíts magadnak egészséges energiaszeletet, ami a fogyókúrába is tökéletesen beilleszthető!Stőhr GrétaThinkstockPillanatok alatt elkészül ez a gluténmentes finomsághttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150305-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-chai-fuszeres-minifankok.htmlHamarosan itt a bikiniszezon, így nem árt egy kicsit jobban odafigyelni a napi kalóriabevitelre. Ha imádod az édességeket, akkor érdemes új recepteket kipróbálnod - a chai fűszeres minifánkot mindenképp!Stőhr Gréta--10+1 tipp, amikkel túlélheted a telethttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150121-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-tippek-hogy-tuled-a-telet-vitaminok-gyogyteak.htmlEleged van a napfény nélküli hétköznapokból, a latyakos időből, a megfázásból és a korán sötétedésből? Hidd el, a telet is lehet élvezni, ehhez pedig nem is kell más, csak néhány apró trükk.Stőhr Gréta--Nasi diéta alatt? Igen! Készíts egészséges shake-et!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150107-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-repa-kokusz-tejshake.htmlKönnyű, kalóriaszegény finomság, amit a karácsonyi túlevés után is bátran fogyaszthatsz: készítsd el az egyik legfinomabbat!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.