Hogyan készül a tökéletes falafel? Megmutatjuk!

Forrás: Thinkstock -
falafel Gréta konyhája recept vegán Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közel-keleti gyorsétkezdék egyik legkedveltebb finomsága a falafel, ami ugyan húsmentes, ennek ellenére a húsimádók is előszeretettel fogyasztják. Stőhr Gréta vegán szakácsnő megmutatja, hogyan készítsd el te is otthon! 

Tökéletes mártogatósnak, szendvicsekbe, saláták mellé: a falafel gyorsan elkészül, egészséges és nagyon tápláló. Hús helyett csicseriborsó az alapja, és persze a finomabbnál finomabb fűszerek. Ha kedvet kaptál hozzá, készítsd el Stőhr Gréta receptjét, amit ide kattintva megtalálsz!

Forrás: Thinkstock

Tejszínhab tej nélkül? Megmutatjuk, hogyan készül!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20160104-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-tejszinhab-tej-nelkul.htmlImádod a tejszínhabot, de tudod, hogy ez nem a legegészségesebb dolog, pláne, ha egy halom édességgel együtt fogyasztod? Stőhr Gréta vegán szakácsnő megmutatja, hogyan készítheted el egészségesen! Stőhr Gréta--Füge és csoki: az ősz legédesebb párosahttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150914-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-fuges-szilvas-csokitorta.htmlA füge nemcsak isteni finom, de nagyon egészséges is, csokival kombinálva pedig egyenesen mennyei. Íme, egy recept, ami az ősz egyik slágere lesz!Stőhr Gréta--Csak semmi cukor: így készül az egészséges, málnakrémes süteményhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150420-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-malnakremes-sajttorta.htmlPróbálsz kevesebb cukrot fogyasztani, de nehezen megy, mert imádod a finom édességeket? Most mutatunk egy desszertet, ami egészséges, cukormentes, mégis mennyei!Stőhr GrétaThinkstockPróbáltad már a lapos has koktélt? Ha nem, itt az ideje!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150205-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-lapos-has-koktel.htmlA lapos hashoz nem árt a rendszeres mozgás, ám finom, de egészséges ételekkel, italokkal is rásegíthetsz. Mutatok egy koktélt, amit imádni fogsz!Stőhr Gréta--Nassolnivaló cukor nélkül? Készítsd egészséges pudingot!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150130-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-karobos-chia-puding.htmlFogyókúra alatt nem árt hanyagolni a cukros finomságokat, ám vannak olyan desszertek, amik nem hízlalnak, és még egészségesek is!Stőhr Gréta--Pillanatok alatt elkészül ez a gluténmentes finomsághttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150305-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-chai-fuszeres-minifankok.htmlHamarosan itt a bikiniszezon, így nem árt egy kicsit jobban odafigyelni a napi kalóriabevitelre. Ha imádod az édességeket, akkor érdemes új recepteket kipróbálnod - a chai fűszeres minifánkot mindenképp!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.