Kökény Attila: Olyan vagyok, mint egy tank - Szily Nóra interjúja

zene Kökény Attila Szily Nóra tehetségkutató Megasztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éneklés és a muzsikálás az élete. A Megasztár második helyezettjét Szily Nóra fogja faggatni hétfői interjújában a zenélés öröméről, a pálya nehézségeiről és a szakma iránti alázatról.

"Ha összeadnánk, hány órát zenéltél életedben?

Ha egy-egy forintot adnának érte, szerintem én lennék Magyarország leggazdagabb embere. Elképesztő, hogy mit muzsikáltam már le időben. Volt olyan, hogy délután 3-kor elmentem egy esküvőre, és reggel jöttem haza. A tüdőmet kiénekeltem, szó szerint.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


Hány dal van a fejedben?

Öt-hatszáz biztos.


Néha nem lázadtál, hogy miért ilyen igazságtalan a sors? Hogy hajtasz, és nem lehetsz olyan, mint a nagybátyád?

Tudod, mikor volt ez bennem? Amikor bezártak azok a helyek, ahol játszani lehetett. Fitnesztermet vagy kaszinót csináltak a bárokból. Nem a kocsmákról beszélek, mert az teljesen más világ. Ott is lehetett pénzt keresni, de a részegek között ki voltál téve mindennek. Volt olyan, hogy egy nap kétszer a vécében kötöttem ki a szintimmel, mert kitört a verekedés. Aztán 2 évet voltam Franciaországban egy hajón, vettem egy cipőt, és nem tudtam eljárni a talpát, mert csak szőnyeg volt. Majd hazajöttem, és annyira nem volt semmi, hogy 2 ezer forintért zongoráztam egy borozóban, ahol nem volt fűtés. Kabátban, sapkában, kesztyűben. A szmoking után. Akkor eltöprengtem. Fentről a legaljára. Ilyen hullámzó volt az életem. Most azért vagyok büszke, mert megcsináltam. Az, hogy el kell mennem hétvégén, az nekem nem megterhelő. Azt kérdezte a lemezkiadó is, hogy mikor kezdjük el a lemezt? Fáradt vagy? Aki az éjszakában dolgozott 20 évig, az mitől lenne fáradt? Olyan vagyok, mint egy tank. Amit szeretek, abba nem tudok elfáradni."

Az interjút teljes terjedelmében hétfőn olvashatod itt a Life.hu oldalán!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.