Amikor a látszat csal - Beszélgetés Sarka Katával

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Sarka Kata interjú Szily Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor elszaladunk olyasmi mellett, ami egy percnél több figyelmet érdemelne. Gyakran alkotunk túl hamar ítéletet bárkiről. Szily Nóra interjúi a Life.hu-n abban segítenek, hogy árnyaljuk ezeket a villámképeket.

"Sok kicsi színes hírt olvashatunk róla - feketétől a fehérig. Inkább külcsínről, mint belbecsről. Azért gondoltam, hogy szabadságom idején újra a vele készült (áprilisi) beszélgetésünket választom, mert szerintem Sarka Kata kiemelkedő példája annak, hogy a látszat csal!"

A Sarka Katával készült interjút itt olvashatod!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Pásztor Anna: "Üvöltök és kiüvöltöm, ami bennem van"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20140618-szily-nora-interju-pasztor-anna-enekesnovel.htmlMagával ragad, sodor, elszédít, megráz, gondolkodtat... Elképeszt, amit a színpadon csinál. A "Márti dala” az én dalom (is). 2012-ben találkoztunk először. Akkor a fülembe súgott egy fájdalmas titkot, amit tiszteletben is tartottam. Sóhajtozva gondoltam rá mindig, és őszintén potyogtak a könnyeim, amikor a boldogságáról, kisfia érkezéséről értesültem. Szily NóraFotó: Hámori Zsófia/Life.huByTheWay: "A legfontosabb, hogy menjünk az álmaink felé"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20140604-szily-nora-interju-az-x-faktorban-felfedezett-bytheway-egyuttessel.htmlJúnius 22-én nagykoncertjük lesz a Barba Negrában. A 2013-as X-Faktor második helyezettje, az eddigi legeredményesebb csapat, akik azt hiszem, igazi nyertesek. És bár felmerült bennem, hogy talán egész más lesz róluk a benyomásom, mint lélekmentorként a verseny alatt - végül is megnyugodhattam, és együtt mosolyogtam velük. (Ja, és öröm volt újra megölelni őket!)Szily NóraFotó: Hámori Zsófia/Life.huIszak Eszter: "Tökéletesen megvan az összhang, és ez olyan jó!"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20140521-szily-nora-interju-iszak-eszter-musorvezetovel-a-viva-televizio-sztarjaval.htmlTehetségkutató indul sulizenekarok számára az Szjger.hu-n, és Iszak Eszti az egyik zsűritag. Június 11-én negyedszer lesz a VIVA Comet-gála műsorvezetője. Ő a zenecsatorna egyik meghatározó arca évek óta. Ráadásul már egy eljegyzési gyűrű is csillog az ujján. Azt hiszem, egy boldog csajjal beszélgethetek.Szily NóraFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.