a nap cikke párkapcsolat szex luxusprosti prostituált férfi szexualitás szerelem orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért nem működik egy kapcsolat? Miért van az, hogy egyes nőket folyamatosan elhagynak a férfiak? Hiába szépek és csinosak. Szalai Vivien, a Hamis gyönyör és a Drága kéj című bestsellerek szerzője most a Life.hu-n folytatja Szofi, a luxusprostituált történetét.

Szofi szerint a luxusprostituáltak gyönyörű, vonzó, különleges szexuális kisugárzású nők, akiket használnak a férfiak, de birtokolni igazán sosem tudnak. Szofi mindig is büszke volt arra, hogy sosem tudta egyetlen férfi sem betörni. Ha valaha tanácsot akarna adni egy nőnek, biztosan az lenne a legfontosabb, hogy sose engedje, hogy a férfi igazán birtokolja.

Persze tudta, hogy a nők többsége nem itt rontja el a kapcsolatát. Hisz el sem jut odáig, hogy a férfi egyáltalán birtokolni akarja. Mielőtt ez megtörténne, a férfi már ráun a nőre.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A nők már az elején elrontják a kapcsolatot - az első hónapban. Fogalmuk sincs arról, hogy ez az első időszak mennyire fontos. Akkor dől el, hogy a nő mennyire lesz fontos a férfinak, mennyire jelent kihívást, mennyire kell küzdeni érte, mennyire önálló, szuverén személyiség. A nők legnagyobb hibája, hogy rögtön az elején kiteregetik az összes lapjukat. Tévesen azt hiszik, hogy a férfi akkor szeret beléjük, ha azonnal mindent a lábai elé terítenek. Pedig ennek épp az ellenkezője az igaz. Valójában semmit sem kellene csinálniuk. Csak hagyni magukat. Illetve még egy nagyon fontos dolgot: feladatot adni a férfinak, hogy azt érezhesse, hódít, hogy egy akadály van előtte, amit meg kell ugrania. Az a nő, aki nem ad feladatot, nem jelent kihívást a férfinak, hanem csak ad, ad és mindent megtesz, hogy hátha kap, hatalmasat fog csalódni. Semmit sem fog kapni. Maximum egy igen rossz tapasztalatot.

Szofi felhúzta a harisnyatartóját. Várta a kuncsaftját. A férfi magas volt, kutatóorvosként dolgozott. Az a típus volt, akit a legtöbb nő meg akart fogni magának. Tulajdonképpen ezen nem is lehetett csodálkozni. Kellemes külsejű volt, jól keresett, kijárta a legjobb iskolákat. Férjnek való - az átlag női szleng szerint.

Hónapok óta járt Szofihoz, a lány majdhogynem élvezte az együttléteket vele. Néha erőszakosabb volt a kelleténél, de alapvetően semmilyen extrém kéréssel nem kínozta Szofit.

A lány mosolyogva nyitott ajtót neki. A szex ezúttal sem tartott túl sokáig, és Szofi számára még élvezhető is volt.

A férfi a gyors zuhanyzást követően lusta, hanyag mozdulattal gombolta be az ingét. Szofi elmélázva nézte, ezúttal kifejezetten jóképűen találta. Nem kérdezett semmit, a férfi szólalt meg.

- Randira megyek, jól kell kinéznem - mondta mosolyogva.
Szofi őszintén meglepődött.
- Te randi előtt eljöttél hozzám? Minek?
- Ez lesz a harmadik randi a hölggyel. Nagyon vonzódom hozzá, le akarok vele feküdni, de az ő érdekében úgy állok hozzá, hogy jobb neki, ha még nem engedi. Persze, ha mégis, azzal sincs baj, bírom én simán.
- Szóval újra a küzdés. Az kell nektek, mi?
- Nem, egyszerűen nekünk nem kell olyan nő, aki túl könnyű. Aki telefonál, SMS-ezik, mindig ráér, és az elején szexet kezdeményez. Unalmas.

Szofi értette és tudta, hogy a férfit igazat beszél. Magában azt gondolta, hogy bárcsak a többi nő is hallaná ezt. Gondolataiból egy halk pityegés zökkentette vissza a valóságba. A férfi SMS-t kapott. Szofi nem kérte, a férfi mégis megmutatta. Ez volt a szöveg: "Ha jófiú leszel, ma kapsz tőlem valami különlegeset..."

Szofi elmosolyodott. Tudta, hogy az a nő írt, akivel a férfi este találkozni fog. Azt is tudta, hogy le fognak feküdni, és hogy a nő azt hiszi, jól csinálja. Pedig mindent elrontott - visszavonhatatlanul.

Milyen szexre gerjed a pasi? (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130319-szex-szerelem-parkapcsolat-durva-aktus-vagy-vanilia-szex-.htmlSzeret, vagy csak lefekszik veled? (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130313-szex-szerelem-parkapcsolat-szeret-vagy-csak-lefekszik-veled-18.htmlA nő, akitől minden férfi menekül (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130305-szex-szerelem-parkapcsolat-a-no-akitol-minden-ferfi-menekul.htmlDurva igazság a férfiak biszexualitásáról (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130226-szex-szexualitas-parkapcsolat-szalai-vivien-durva-igazsag-a-ferfiak.htmlNe áltasd magad! Téged is megcsalnak! (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130207-szex-szerelem-parkapcsolat-ne-altasd-magad-teged-is-megcsalnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.