Szofi, a luxusprosti feleség szex luxusprosti börtön vallomás sikkasztás szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ők azok, akik szeretnek, de szenvednek, miközben iszonyúan megalázzák őket - gondolja Szofi, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait. Egész fiatalságukat áldozzák az elérhetetlen férfira, aki soha nem fogja megköszönni, hogy annyi esztendőn át hűségesen és szerelmesen kitartottak mellette. 

A szeretők hűségesebbek a feleségeknél is, és még akkor is reménykednek és ácsorognak a mellékvágányon, amikor a vonat már régen elment.

Manapság ugyan már nem akad sűrűn nemesember vagy királyi főúr, akinek egykettőre ágyasává vagy hivatalos szeretőjévé válhatunk, de vannak gazdag vállalkozók, és kevésbé tehetős, de jó megjelenésű vagy nem is annyira jóképű, de jó szövegű férfiak (egytől egyig köztiszteletben álló családapák), akik basaként tartják háremüket. Persze nem annyira népeset, mint a keleti világ meséiben, egyszerre inkább csak két- vagy háromtagút. A legtöbb nős férfi természetesen kínosan ügyel arra, nehogy a felesége tudomást szerezzen kiruccanásairól, pásztoróráiról. Nem úgy a haveri kör. Szinte törvényszerű, hogy a gyanútlan feleség értesül utolsóként férje kettős (időnként hármas) életéről. De amúgy köztitok, ki kinek a szeretője.

Forrás: Thinkstock

A társadalom kivétel nélkül a szeretőt ítéli el, nem a házasságtörőt. Csak a nő lehet a bűnös, csábító betolakodó, akinek semmi más célja nincs, mint hogy szétrombolja a harmonikus családot. A nős férfit hogy is vádolnák, hiszen már a Paradicsomban is Éva csábította bűnre a szende Ádámot, s nem fordítva.

Néztem a mellettem lévő férfit. Befolyásos volt, gazdag és teljesen gátlástalan. A feleségét szexpartikra vitte, a szeretőjét ütötte-verte. Sosem tisztelte a nőket. Nem volt benne szégyenérzet. Egyszer megkérdeztem tőle, hogy miért viselkedik így a nőkkel. Miért gyűlöli, alázza meg őket.

- Te mennyit tudsz rólam? - kérdezett vissza.
- Amennyit kell - válaszoltam.
- Tudod, honnan jövök én?
- Nem.
- Alulról. Nagyon alulról.
- Ez még önmagában nem jogosít fel semmire.
- De megmagyarázza, hogy miért kezelek le mindenkit. Hogy végre élet-halál ura vagyok. Most végre megmutathatom, ki vagyok én.
- Attól, hogy másokat bántasz, te nem leszel több.
- Nekem a hatalom a lényeg.

Három héttel a beszélgetés után a férfit letartóztatták sikkasztásért és börtönre ítélték. Azt csak később hallottam, hogy a börtönben többször is "megszeretgették”. Nem tudtam sajnálni.

A luxusprosti titka: A szegénység gyomorforgatóhttp://www.life.hu/sztarszerzok/szofi/20140306-a-luxusprosti-titka-a-szegenyseg-gyomorforgatobb-mint-a-prostitucio.htmlFelmentem a lakásba, és azonnal a fürdőbe rohantam. Ledugtam az ujjamat és hánytam, egészen addig, míg már semmi sem maradt bennem - mesélte Szofi, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.Szofi--A sportoló, akit a nők tettek aszexuálissáhttp://www.life.hu/sztarszerzok/szofi/20140227-a-luxusprosti-elarulja-a-sportolo-akit-a-nok-tettek-aszexualissa.htmlMitől romantikus az a pillanat, amikor a nőnek átszakítják a szűzhártyáját, vérzik, és mivel tapasztalatlan, még fogalma sincs arról, hogyan kell igazán élvezni a szexet? - gondolta Szofi, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.Szofi--Apuci gyötrelmes látogatásai (18+) http://www.life.hu/sztarszerzok/szofi/20140206-szofi-a-luxusprosti-vallomasa-a-pedofil-sztarrol-apuci-gyotrelmes-latogatasai.htmlNincs sem iskolám, sem szüleim, akik támogatnának, nincsenek értékes kapcsolataim... Milyen jövő várhat rám? - tűnődött egykor Szofi, a luxusprostituált, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.SzofiOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.