A férfiak álmaiban szereplő nő mohó, készséges, a vele való szexben pedig nincsenek érzelmek, elkötelezettség vagy hosszú előjáték. A férfiak csak a provokatívan eléjük táruló testet akarják - mesélte Szofi, a luxusprosti, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.

Ha egyszer, az alkalmi szex. Ha másodszorra is, az viszony. Ha a primitív ösztöneikhez pedig valamiféle ragaszkodás is társul, akkor a férfi szerelmesnek mondható. Minden nő álma az utóbbi, hogy szerelmet csikarjon ki a férfiból. Lehetőleg egy olyan férfiból, akinek kocsija, lakása, háza, komoly egzisztenciája van. Ostobaság azt hinni, hogy csak a hivatásos prostiknak számít a pénz, ha partnert keresnek. A hétköznapi nőknek éppúgy fontos a külsőség, a vagyon, hiszen bizonyított tény, hogy a nők még a szexet is jobban élvezik egy földi javakban dúskáló férfival, mint egy nincstelennel. A sikeres férfiaknak ugyanis olyan semmihez sem fogható aurájuk van, ami delejes hatással van a nőkre. Tetszik vagy sem, felizgulunk a hatalom, a siker ízétől. A vastag bukszával rendelkező férfiak árfolyama a legmagasabb a szextőzsdén, és álszent az a nő, aki ezt legalább magának nem vallja be. A nők többsége a szívét-lelkét adja oda ezeknek a férfiaknak, én viszont csak a testemet adom, és a markomat tartom.

Forrás: Thinkstock

Szofi az Andrássy úton sétálgatott, és megállt az egyik kirakat előtt. Lenyűgözték a drága ruhák. Olyan volt, mint egy durcás kislány, aki hirtelen mindent szeretne. A csillogó kirakatok, mint a csábító szirének, úgy csalogatták a járókelőket, hangtalanul, mégis feltűnően kínálták portékájukat. A leghíresebb világcégek vetették meg lábukat az elmúlt esztendőkben itt, feltűnő, ékes bizonyítékai voltak annak, hogy akinek pénze van, már Magyarországon is elérhet, megkaphat szinte bármit. A nagyszabású befektetéseknek és a divatcégek látványos térhódításának köszönhetően pár év alatt a luxus, a lehetőségek, és a fényűzés utcája lett, amelynek koszos aszfaltján sétálgatva turisták, üzletemberek, jómódú feleségek és könnyű nők szórták a pénzt és élvezték a drágán vett minőséget.
Szofi mosolyogva nézett végig egy mellette elsétáló páron. A férfi hetvenéves volt, az oldalán lévő nő harminc sem.

- Szia, partnert keresel? - szólította meg Szofit váratlanul egy ötvenes szemüveges pocakos férfi.
Szofi mosolygott.
- Miből gondolja?
- Abból, hogy áhitattal nézted azt a táskát az előbb. Megkaphatod?
- Egy óra és anális nincs - válaszolta Szofi.
- Rendben!

A közeli luxusszállodába mentek. Egy óra alatt vége volt. Ha Szofi mocskosnak is érezte magát, amikor utána kifizette a táskát, elhessegette magától a gondolatot. Miközben hazafelé baktatott, megakadt a szeme egy fiatal lányon, aki épp olyan mohón kémlelte az egyik kirakatot, mint néhány órája ő maga. Szofi észrevette, hogy egy férfi - valószínűleg külföldi - a lányt kémleli.

Itt üzlet lesz - gondolta magában nevetve. Mindennek van ára. S mindenki megvehető. És a fiatal lányokra ez mindinkább jellemző.