Egy menet, egy táska - ilyen a luxusprosti matekja

Forrás: Thinkstock -
a prosti titkai luxusprosti üzlet anyagias táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak álmaiban szereplő nő mohó, készséges, a vele való szexben pedig nincsenek érzelmek, elkötelezettség vagy hosszú előjáték. A férfiak csak a provokatívan eléjük táruló testet akarják - mesélte Szofi, a luxusprosti, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.

Ha egyszer, az alkalmi szex. Ha másodszorra is, az viszony. Ha a primitív ösztöneikhez pedig valamiféle ragaszkodás is társul, akkor a férfi szerelmesnek mondható. Minden nő álma az utóbbi, hogy szerelmet csikarjon ki a férfiból. Lehetőleg egy olyan férfiból, akinek kocsija, lakása, háza, komoly egzisztenciája van. Ostobaság azt hinni, hogy csak a hivatásos prostiknak számít a pénz, ha partnert keresnek. A hétköznapi nőknek éppúgy fontos a külsőség, a vagyon, hiszen bizonyított tény, hogy a nők még a szexet is jobban élvezik egy földi javakban dúskáló férfival, mint egy nincstelennel. A sikeres férfiaknak ugyanis olyan semmihez sem fogható aurájuk van, ami delejes hatással van a nőkre. Tetszik vagy sem, felizgulunk a hatalom, a siker ízétől. A vastag bukszával rendelkező férfiak árfolyama a legmagasabb a szextőzsdén, és álszent az a nő, aki ezt legalább magának nem vallja be. A nők többsége a szívét-lelkét adja oda ezeknek a férfiaknak, én viszont csak a testemet adom, és a markomat tartom.

Forrás: Thinkstock

Szofi az Andrássy úton sétálgatott, és megállt az egyik kirakat előtt. Lenyűgözték a drága ruhák. Olyan volt, mint egy durcás kislány, aki hirtelen mindent szeretne. A csillogó kirakatok, mint a csábító szirének, úgy csalogatták a járókelőket, hangtalanul, mégis feltűnően kínálták portékájukat. A leghíresebb világcégek vetették meg lábukat az elmúlt esztendőkben itt, feltűnő, ékes bizonyítékai voltak annak, hogy akinek pénze van, már Magyarországon is elérhet, megkaphat szinte bármit. A nagyszabású befektetéseknek és a divatcégek látványos térhódításának köszönhetően pár év alatt a luxus, a lehetőségek, és a fényűzés utcája lett, amelynek koszos aszfaltján sétálgatva turisták, üzletemberek, jómódú feleségek és könnyű nők szórták a pénzt és élvezték a drágán vett minőséget.
Szofi mosolyogva nézett végig egy mellette elsétáló páron. A férfi hetvenéves volt, az oldalán lévő nő harminc sem.

- Szia, partnert keresel? - szólította meg Szofit váratlanul egy ötvenes szemüveges pocakos férfi.
Szofi mosolygott.
- Miből gondolja?
- Abból, hogy áhitattal nézted azt a táskát az előbb. Megkaphatod?
- Egy óra és anális nincs - válaszolta Szofi.
- Rendben!

A közeli luxusszállodába mentek. Egy óra alatt vége volt. Ha Szofi mocskosnak is érezte magát, amikor utána kifizette a táskát, elhessegette magától a gondolatot. Miközben hazafelé baktatott, megakadt a szeme egy fiatal lányon, aki épp olyan mohón kémlelte az egyik kirakatot, mint néhány órája ő maga. Szofi észrevette, hogy egy férfi - valószínűleg külföldi - a lányt kémleli.

Itt üzlet lesz - gondolta magában nevetve. Mindennek van ára. S mindenki megvehető. És a fiatal lányokra ez mindinkább jellemző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.