Unokáink is főzni fogják! Sipos Peti krémeséhez nem kell tésztát sütni!

Galambos Dorina Unokáink is főzni fogják! UFF-videó Péterfi-Nagy Évi UFF-blog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!

A farsangi és a báli szezonra fel kell készülnünk sütikből, nem igaz? Olyan sztárvendéget hívtunk, aki annak idején mikrofonra cserélte a habverőt. Most viszont feleleveníti emlékeit, és szórakoztatva mutatja meg nekünk egyik specialitását. Sipos Peti mesél a 25 éves Irigy Hónaljmirigy idei terveiről, és az is kiderül, mire a legbüszkébb.

Hozzávalók:

400 g háztartási keksz
1,5 l tej
4 db tojás
3 csomag vaníliapuding
1,5 csomag zselatin
130 g cukor
2 evőkanál liszt

Fogyjunk jóízűen, egy ízletes salátával!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150114-unokaink-is-fozni-fogjak-alakkimelo-salata-ha-fogyni-akarsz-unnepek-utan.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFF--Nagy kedvencünk és hagyományos téli ételünk a rakott kelkáposztahttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150108-unokaink-is-fozni-fogjak-a-hagyomanyos-teli-etelunket-a-rakott-kelkaposztat.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a Life.hu-n videóban mutatják meg egy-egy izgalmas étel elkészítését. Most extra recepttel jelentkeznek: próbáld ki a rakott kelkáposztát te is!UFF--Kímélő egytálétel - sokszínű zöldség és csirkemellhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150107-unokaink-is-fozni-fogjak-fogyokuras-kimelo-etel-a-csirkemell-sokszinu-salataval.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFFOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.