Virágkonyha Halmos Monikával - Turbolyás tojáskrém vadárvácskával

virágkonyha Halmos Monika tojáskrém turbolya vadárvácska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.

A turbolya vértisztító, anyagcsere-serkentő hatású, a vadárvácska pedig elűzi a rosszkedvet.

Hozzávalók:

4 tojás
10 dkg krémsajt
5 dkg vaj

1 kiskanál mustár
1 csokor friss turbolyalevél
20-24 vadárvácska
teljes kiőrlésű lisztből sütött kenyér

Az elkészítés módját itt olvashatod el.

Virágkonyha Halmos Monikával - Különleges vendégváró falatok: körömvirágos pogácsahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20141208-viragkonyha-halmos-monikaval-a-koromviragos-pogacsa-receptjet-mutatjuk-be.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Csodás teríték nyárra: kínáld virágos jégtálból a fagyit!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140714-hogyan-legyek-jo-no-viraggal-diszitett-fagyasztott-talat-keszitunk.htmlEgy egészen különleges terítéket kínálok a nyári asztal díszeként! Mindössze víz és virág kell hozzá.Hogyan legyek jó nő--Még tél sem volt, máris itt a tavasz: Magyarországon nyílik a hóvirág!http://www.life.hu/news/20150111-sopronban-nyilik-a-hovirag-az-enyhe-januari-idojaras-miatt.htmlNéhány hete még a - néhány centis - hóban, most az első hóvirágban gyönyörködhetünk. Az enyhe időjárás miatt megjelentek a tavasz hirnökei.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.