Virágkonyha Halmos Monikával: egy vidám nyári desszert rózsával

Forrás: viragkonyha.reblog.hu/ -
finomság virágkonyha Halmos Monika rózsa desszert édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.

A bokrok ontják a rózsákat, sorra érnek be a bogyós gyümölcsök a kertben. Virág és gyümölcs házassága, desszertbe komponálva: a legjobb, ami ilyenkor a konyhában történhet! Ne feledjük, csak permetezetlen, saját rózsákat szedjünk (esetleg a szomszédtól...), virágüzletben vásárolt vagy bizonytalan eredetű virágot soha ne kóstoljunk!

Forrás: viragkonyha.reblog.hu/

Vidám nyári desszert, rétegezve

Hozzávalók:

40 dkg egres
10 dkg cukor
1 csomag tortazselé por
2 dl bodzaszörp
40 dkg túró
2 dl joghurt
5 evőkanál méz
1 marék rózsaszirom
1 citrom
a díszítéshez apró virágok

Az elkészítés módját ITT találod.

Virágkonyha Halmos Monikával: Akácvirágos rebarbarapuding http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150528-viragkonyha-halmos-monikaval-aki-akacviragos-rebarbarapudingot-keszit.html Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával. Virágkonyha Origo Virágkonyha Halmos Monikával: Bodzás sajttorta - ettől leesik az állad! http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150522-halmos-monika-a-virgakonyhaban-bodzas-sajttortat-keszit.html Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával. Virágkonyha Origo Virágkonyha Halmos Monikával: Szép Ilonka bodzafánkja http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150515-halmos-monika-bodzafankot-keszit-a-viragkonyhaban-novenyekkel.html Bodzaszörpöt szinte minden házban kreálnak bodzanyílás idején, ki így, ki úgy: van, aki a mézesre esküszik (pedig mindig megbuggyan, és bodzamurci lesz belőle), van, aki mentával turbózza fel, így kissé fogkrémes feelinget ad neki. És sok helyen sütik a bodzavirágokat palacsintában, bortésztában, mindenféle furfangos bundában. Virágkonyha Origo Virágkonyha Halmos Monikával: virágevő kisokos - mit szabad és mit nem? http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150506-viragkonyha-halmos-monikaval-viragevo-kisokos-mit-szabad-es-mit-nem.html Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával. Virágkonyha -- Virágkonyha Halmos Monikával - Bortésztában sült dália http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150305-viragkonyha-halmos-monikaval-bortesztaban-sult-dalia.html Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával. Virágkonyha Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.