Virágkonyha Halmos Monikával: Virágot a kamrapolcra!

Forrás: Virágkonyha -
virág kamra virágkonyha Halmos Monika növény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.

Itt a tökök és társaik ideje. Tökidő, mondhatnánk, és jó nyári ételekkel kényeztethetjük magunkat: rántott tökkel, kapros tökfőzelékkel - kánikulában hidegen. Jöhet a cukkini meg a patisszon töltve, rakva, rántva... ha sok termett a tökből, ha már minden cukkinis receptet kipróbáltunk, akkor elérkezett az idő, hogy e változatos formájú kabakosok átlényegüljenek.

Levendulával és egy kis varázslattal lekvárként születhetnek újjá, mindenki gyönyörűségére! Mert a virágok a befőzésnél is csodát tudnak tenni, íme, egy levendulás példa.

Narancsos-levendulás töklekvár

Hozzávalók: 1 kg tök, patisszon vagy cukkini, 1 nagy csokor friss levendulavirág vagy 3 evőkanál szárított, 1 kg cukor, 1 citrom, 3 narancs, üvegenként késhegynyi tartósítószer

Forrás: Virágkonyha

Az elkészítés módját ITT találod!

Virágkonyha Halmos Monikával: Virágos sajtgolyókhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150626-viragkonyha-halmos-monikaval-viragos-sajtgolyot-keszit.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával: pirított csirkecsíkok sásliliombimbóvalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150623-viragkonyha-halmos-monikaval-piritott-csirkecsikok-sasliliom-bimboval-recept-elkeszitese-a-blogon.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigoVirágkonyha Halmos Monikával: egy vidám nyári desszert rózsávalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150605-a-viragkonyha-szakacsa-halmos-monika-desszertet-keszit-rozsaval.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigoVirágkonyha Halmos Monikával: virágevő kisokos - mit szabad és mit nem?http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150506-viragkonyha-halmos-monikaval-viragevo-kisokos-mit-szabad-es-mit-nem.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával - Cipó provence-i ihlettelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150415-halmos-monika-fokhagymas-cipot-keszit.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával - Bortésztában sült dáliahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150305-viragkonyha-halmos-monikaval-bortesztaban-sult-dalia.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.