Virágkonyha Halmos Monikával: Dáliával búcsúzik a nyár

Forrás: Halmos Mónika -
Dália virágkonyha Halmos Monika saláta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.
Forrás: Halmos Mónika

Színes szirmok a salátában. Meglepő? Lehetséges, de megéri megkóstolni: ízletes és egészen extra ízkombináció zöldségekkel házasítva.

Hozzávalók:

1 kisebb, zsenge cukkini,
40 dkg paradicsom,
2 zöldpaprika,
só,
3-4 evőkanál virágecet,
2 evőkanál cukor,
csipetnyi őrölt fehérbors,
2 kisebb dáliavirág

A cukkinit és a paradicsomot megtisztítjuk, és kockára vágjuk. A paprikák húsát cikkekre szeljük, és a paradicsom- meg a cukkinikockákkal lazán összekeverjük, megsózzuk. Öt-tíz percig állni hagyjuk, majd virágecettel megöntözzük, cukorral, őrölt fehérborssal ízesítjük. Átforgatjuk, beletesszük a dáliaszirmokat, és máris tálaljuk. Pirítóst kínáljunk a színpompás salátához.

További különleges finomságokról ITT olvashatsz.

Virágkonyha Halmos Monikával: Hideg paradicsomleves körömvirággalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150828-hideg-paradicsomleves-koromviraggal.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával: rózsásított országtortahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150819-viragkonyha-halmos-monikaval-rozsasitott-szilvas-orszagtorta.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával: rózsásított országtortahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150819-viragkonyha-halmos-monikaval-rozsasitott-szilvas-orszagtorta.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával: Jégbe zárt virágokhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150814-halmos-monika-a-viragkonyha-szakacsa-jegbe-zart-viragokat-keszit.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigoVirágkonyha Halmos Monikával: Levendula és rózsa desszertbe komponálvahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150713-viragkonyha-halmos-monikaval-levendula-es-rozsa-desszertbe-komponalva.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaThinkstockVirágkonyha Halmos Monikával: Teli van a tökünk virággal!http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150727-viragkonyha-halmos-monikaval-teli-van-a-tokunk-viraggal.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.