Vajon mi a titka? Még mindig nagyon csinos az egykori szexbomba

fogyás Baywatch Pamela Anderson bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A negyvennégy éves Pamela Andersont a napokban smink nélkül kapták lencsevégre. A szőke ciklon még mindig csodás formában van - vajon hogyan csinálja?

Pam nemrég smink nélkül, egy hosszabb ingben és telitalpú szandálban indult bevásárolni. A sztár a kaliforniai Brentwood Country piacon nézelődött, és fantasztikusan nézett ki, még smink nélkül is! A róla készült összes képet itt nézheted meg.

Northfoto
Northfoto

Szólj bele: Miért ölte meg az egész családot?



A rövid ing nem takarta el az egykori "vízimentőlány" igen formás lábait, melyeket látva meg kell állapítanunk, hogy Pam alakjával nem egy húszéves lány cserélne. Vajon kedvese, Laurence Hallier miatt van ilyen remek formában az egykori szőke bombázó? Netán egészséges életmódjának köszönheti, hogy még negyvennégy évesen is ilyen csúcsformában van? Mindenesetre mi szeretnénk megtudni a szépségének titkát!

Tipp! Exkluzív képek a kíméletlen kritikusról! Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


A futás ezer jótékony hatása az egészségedre - Nem csak fogyaszthttp://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20120328-a-futas-ezer-jotekony-hatasa-az-egeszsegedre-nem-csak.htmlA fogyás 6 aranyszabálya futóknakhttp://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110525-a-fogyas-6-aranyszabalya-futoknak.htmlÍgy lehetsz te is milliomos fitneszedző!http://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110510-igy-lehetsz-te-is-milliomos-fitneszedzo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.