plasztikai beavatkozás öregedés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az évek múlása, ha akarjuk, ha nem, nyomot hagy rajtunk. De a kor nem visel meg mindannyiunkat egyformán, ahogy a sztárok sem öregszenek egyformán!

Megan Fox és az Olsen ikrek

Igaz, Mary-Kate és Ashley Olsen sem látszik éppen üde virágszálnak egy-egy átbulizott éjszakán készült lesifotón, Megan Foxhoz képest mégis szinte tinédzsernek tűnnek. Az ikrek a színészszakmát kezdték korán, a fekete szépség pedig a botoxkezeléseket. Na igen, a sztárok a fiatalító kezelésekkel néha az ellenkező hatást érik el. Bár mindhárom színésznő 1986-ban született, úgy tűnik, mintha Megan évekkel idősebb lenne a "két tojásnál".

AFP
AFP

Leonardo DiCaprio és Bradley Cooper

A nőnemű mozirajongók számára igazán kiváló év volt 1974, hiszen ekkor született a két szívtipró, Leonardo DiCaprio és Bradley Cooper is. Bradley az évek alatt igazán sármos és férfias jelenség lett, míg Leo megőrizte gyermeki báját. Bár Leo már tinédzserként sztárnak számított, mégis évekkel látszik fiatalabbnak, mint a közelmúltban a csajok kedvencévé avanzsált Brad. De hogy melyikük a jobb pasi, természetesen szubjektív kérdés...

AFP
AFP

Tipp! Egy nő az űrből! Kattints a galériáért!


Rihanna és Vanessa Hudgens

Hitted volna? Bizony, Rihanna és Vanessa Hudgens is 1988-ban látta meg a napvilágot, míg azonban a színésznő ma is eljátszhatná a High School Musical tinijét, addig az énekesnő jócskán többnek látszik a koránál. Vanessát bátran nevezhetjük bájos, természetes szépségnek, ezzel szemben Rihanna már megjárta a hadak útját, tetoválásainak, piercingjeinek, balhéjainak se szeri, se száma, a haja pedig a szivárvány minden színében tündökölt már. Ezúttal a natúr stílus a korkérdésben kenterbe verte a modern punkot.

AFP
AFP

Angelina Jolie és Tara Reid

A gyerekek - és Brad Pitt - igenis megfiatalítják az anyukájukat! A partizás, a szoláriumozás, a szépészeti beavatkozások azonban nem tesznek ilyen jót a nőkkel. Angelina Jolie és kevésbé ismert kolléganője, Tara Reid egy évben, azaz 1975-ben látták meg a napvilágot. De amíg Angelina egyre fiatalodik, addig Tarán egyre jobban nyomot hagy az idő. Talán Miss Reidnek is kellene néhány lurkó és "egy" Brad Pitt.

AFP
AFP

Catherine Zeta-Jones és Cate Blanchett

Mindkét sztár 1969-ben született, Cate Blanchett mégis éveket letagadhatna, legalábbis Catherine Zeta-Jones-hoz képest. Mi lehet Cate előnyének titka Catherine-nel szemben? Valószínűleg az, hogy az ausztrál sztár általában sokkal halványabb, natúrnak ható sminket használ, mint Mrs. Michael Douglas. Bár ebben az is szerepet játszik, hogy a két színésznő teljesen más típus, de ezúttal a szőkeség nyert - éveket - a sötét hajszínnel szemben.

AFP
AFP

Tipp! Ördög Nóra mindent megmutatott! Kattints a galériáért!


Nicole Kidman és Julia Roberts

Ritkaság, hogy egy évben két zseniális, Oscar-díjas színésznő is szülessen, 1967 azonban jó év volt a mozirajongók számára. Nicole Kidman és Julia Roberts ugyan egyidősek, a vörös szőnyegen készült fotóik azonban már korkülönbségről árulkodnak. Juliát 2010-ben egy magazin a világ legszebb női közé sorolta túl a negyedik X-en is, Nicole meg sem közelíti őt. Az ausztrál sztár ugyanis rendszeresen botox- és kollagéninjekciókkal próbál fiatalodni, ezzel azonban éppen az ellenkező hatást éri el, a színésznő ránctalan, de "mozdulatlan" is, mintha az arcára fagyott volna a mosoly.

AFP
AFP

Elizabeth Hurley és Sarah Jessica Parker

Két stílusikon, két népszerű sztár, akik ugyan szintén 1965-ben születtek, de egyikük évekkel fiatalabbnak tűnik nemcsak a koránál, hanem "ellenfelénél" is. Méghozzá Sarah Jessica Parker. Elizabeth Hurley ugyan mindent megtesz a fiatalságának és szépségének megőrzéséért, többek között feltöltötte az ajkát és botoxinjekciókat is kapott a ráncok ellen. SJP a szarkalábaival is fiatalabbnak, és ami fő, természetesebbnek látszik, mint az egykori szupermodell.

AFP
AFP

Demi Moore és Jodie Foster

Bár mindketten 1962-ben születtek, Jodie Foster úgy néz ki, mintha Demi Moore lánya lenne! A Sztriptíz sztárja, amikor randevúzni kezdett nála jóval fiatalabb exférjével, Ashton Kutcherrel, teljes átalakuláson ment át, valószínűleg egy egész plasztikaisebész-teamnek adott munkát, hogy ismét huszonévest varázsoljanak belőle, az utómunkákat pedig személyi edzők és más életmód-tanácsadókra bízta. Pedig jobban tette volna, ha Jodie-tól kér tippeket, aki beavatkozások nélkül is üde és fiatalos.

AFP
AFP

Ryan Gosling és Macaulay Culkin

Láttad a Reszkessetek, betörőket? A vígjáték sztárja, Macaulay Culkin ugyan manapság már nem nagyon színészkedik, de pontosan úgy néz ki, mint jó 20 évvel ezelőtt. Kedves, aranyos, szőke cukorfalat, annak ellenére, hogy Macaulay nem kímélte magát, az utóbbi években zaftos botrányokkal tudja csak magára felhívni a világ figyelmét. Ezzel szemben Ryan Gosling - ő szintén 1980-ban jött a világra - jóval férfiasabb, mi több, szívdöglesztő jelenség, aki inkább mint színész érdemli ki a nyilvánosság elismerését.

AFP, Northfoto
AFP, Northfoto

Emlékszel még? Így nézett ki régen a Vidámpark! Kattints a galériáért!


Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.