Hollywood hatalmas, de gyönyörű popsijai

popsi kerek LifeNight sztárok Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az IMDB egy tizenötös listát készített a világ leggyönyörűbb hátsójával rendelkező hírességekről, mely listáról természetesen nem hiányozhat sem Jennifer Lopez, sem pedig Shakira. A büszke popsitulajdonosok közül kiválasztottuk a kedvenceinket: ők azok, akik hírnevüket énekesnői és színészi tevékenységeik mellett feneküknek is köszönhetik. Több sztár hátsó felének például saját Twitter-oldala is van.

Jennifer Lopez

A kétgyermekes sztár mindig is tudta, hogyan kovácsoljon előnyt hatalmas hátsójából. Takargatni nem tudta, ezért inkább mindenkinek megmutatta és elképesztő magabiztossággal fordította előnyére, hogy nem tartozik a nádszálvékony tucaténekesnők közé. Nők ezrei rohantak plasztikai sebészhez a pletykamagazinokból kivágott Jenny-popsik fotóival, hogy olyan fenekük lehessen, mint a latin sztármamának. Jennifer, aki a pletykák szerint nem ül idegen WC-deszkára, és ezért személyzetével mindig a sajátját szerelteti fel, évekkel ezelőtt egymillió dolláros biztosítást kötött híres hátsófelére, majd 2010-ben a lábait is egy-egy millió dollárra jegyeztette be.

AFP
AFP

Beyoncé Knowles

Az énekesnő január 7-én adott életet kislányának, Blue Ivy Carternek, három hónappal a szülés után pedig St. Bartson mutatta meg tökéletes alakját a kíváncsi fotósoknak. Beyoncé sosem rejtegette telt idomait, kislánya születése után pedig azonnal kemény edzésbe kezdett, hogy visszanyerje korábbi formáját. Állítása szerint a szoptatás is a segítségére volt ebben. A rossz nyelvek szerint azóta is látszik rajta a szülési gömbölydedség, ennek ellenére áprilisban a People magazin a világ legszebb nőjének választotta a sztárt. A lapnak adott interjújában az is elmondta, hogy mióta megszületett a gyermeke, szebbnek érzi magát, mint valaha.

AFP
AFP

Kattints a képre a galériáért!

Kim Kardashian

A harmincegy éves szépség sem jön zavarba a fenekével kapcsolatos híresztelésektől, pletykáktól. A büszke celeblány hol jótékonykodik, hol vetkőzik, aztán fogyókúrás szert reklámoz, modellkedik, majd pedig a hátsójáról készült röntgenfelvételt lobogtatja egy tévés magazinműsorban, bizonyítván, hogy nem ültetett be implantátumokat. Jennifer Lopez után az örmény származású híresség popsiját is sokan kérik sebészeiktől, így persze magabiztosságán a kopaszodásáról szóló hírek, vagy korábbi, nyilvánosságra került szexvideója sem ejthet csorbát.

AFP
AFP

Eva Mendes

A kubai-amerikai színésznő is büszke formás fenekére, és ha nem is dobja le a ruháit, filmjeiben időről időre megmutatja bájait. Legutóbb a Tegnap éjjel című filmben láthattuk a tökéletes idomokat, amikor is Sam Worthingtont készült alsóneműben elcsábítani a medencében. Ryan Gosling és a 38 éves sztár szakításáról szóló pletykák után úgy néz ki, hogy ismét dúl köztük a szerelem, a színésznő ugyanis megbocsátotta szerelmének, hogy egyik filmje forgatása alatt egyéjszakás kalandba keveredett egy német modellel.

Forrás: Maxim
Forrás: Maxim

Shakira

Úgy tűnik, hogy a latin énekesnő párja, a spanyol Gerard Piqué csak a focipályán védekezik, az Európa-bajnokság ugyanis a futballsikereken túl többek között a sztárpár gyermekáldásától volt hangos. A hírek szerint a 35 éves szépség a második hónapban van, az FC Barcelona védője pedig mindössze 25 évesen lesz apa. A temperamentumos énekesnő, aki dalai mellett csípőmozgásával és nőies alakjával vívott ki elismerést, izgalmas klipjeiben és fellépésein sem tarja el formás idomait.

AFP
AFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.