Rubint Réka túlsúly fogyókúra
Melinda elhatározta, hogy megszabadul súlyfeleslegétől, ebben pedig Rubint Réka lesz a segítségére. És hogy sikeres lesz-e a fogyókúra? Kövesd velünk Melinda nagy átalakulását, és megtudod!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=UW9AGb2NhDG3m0gG


Melinda beszámolója az első konzultációról:

"Sziasztok Kedves Olvasóim!

Itt vagyok hát, már biztos várjátok a beszámolómat! :)

Ma volt az első konzultáció Rékával, ill. a másik három lánnyal, akik fogyókúra versenybe kezdtek, s természetesen én is beszálltam. Nagyon aranyosak voltak, nagyon örülök, hogy megismerhettem őket! Szerintem mind a négyünknek könnyebb az, hogy együtt csináljuk, nagyobb a motiváció és kihívás. :)

Réka számos információval gazdagított minket, például hogy mit nem ehetünk. Én biztosan ott leszek kedden és csütörtökön az óráin, még a baba születéséig tartja őket (és természetesen maj utána is). Részemről Réka 2010-es dvd-jére naponta fogok tornázni, legkevesebb 20, legtöbb 90 percet, ahogy Réka is mondta, persze függ attól, hogy mennyire leszek fáradt, vagy mennyi energiám lesz... Fontos a napi legalább 20 perces mozgás, és a megfelelő étrend betartása.

A mérleg ma van elől utoljára... egy hónapig eldugva lesz, mert TILOS ráállni. :)

A mai napon úgy érezem, hogy rengeteg pozitív energiát, és erőt kaptam még pluszba ahhoz, hogy végig tudjam csinálni azt az utat, ami a kitűzött célom felé vezet, és nem fogok letérni róla, bárki is akarna eltántorítani vagy befolyásolni. Holnap alakreform óra! :) Ezzel kapcsolatban vicces, vagy mondhatni inkább fura, hogy pl. szombaton a várba voltam kirándulni és megismertek, odajöttek, az Óbudai Auchanba a pénztárosnő hangosan "kiabálta", hogy : "jaj, téged láttalak a Life tévében", és kb. csak 50 ember figyelt oda , aki körülöttem állt :). Szokom még ezeket a helyzeteket, de nagyon jó érzés, és nagyon nagy erőt ad, hogy ennyien "szeretnek" és drukkolnak nekem... vagyis írhattam volna úgy is, hogy szerettek és drukkoltok nekem!:)

Higgyétek el, együtt minden könnyebb! Az emberek, ha együtt kezdenek el valamit, hatalmas biztatásai és erői tudnak lenni egymásnak, hiszen ha egyik elgyengül, felemeli a másik és fordítva. :)

Még egyszer, s tudom nem utoljára, KÖSZÖNÖM RÉKA, KÖSZÖNÖM EZT A LEHETŐSÉGET, nem tudom eléggé meghálálni neked! :) Vicces, de még mindig könnyes a szemem, ha erről beszélek, talán még mindig kicsit felfoghatatlan az egész, hogy ez velem is megtörténhet. Kaptam egy új esélyt egy új életre! Ennél csodásabb dolog mostanában nem is történhetett volna velem! :)

Fogyásomat figyelemmel kísérheted a blogomban, illetve itt, a Life.hu-n!"

Tipp: Melindáról bővebben itt olvashatsz!

 

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.