Heti horoszkóp - január 3-7.

heti horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme az újév első hetének előrejelzése.

KOS

A 2010-es esztendőt nem egészen sikerült úgy lezárnod és magad mögött hagynod, ahogy eredetileg tervezted. De tudd, a cselekvéshez sosincs késő, így ezen a héten ne habozz, itt az ideje annak, hogy néhány régi és egyben rossz szokásodról azonnali hatállyal lemondj, sőt egyenesen elfelejtsd az óévvel együtt - és ne keress kifogásokat, különösen ne trükközz a "jövő hét hétfőtől megcsinálom" gondolattal. Munkád, karriered, sőt magánéleted pozitív alakulása egyaránt segíteni fog a változásokat jól átvészelni, megoldani néhány régi problémát, de ehhez ne másoktól várd a segítséget.
Tipp: Mindig jusson eszedbe: "amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!"

iStockPhoto
iStockPhoto

BIKA

Nagy reményekkel futsz neki az új esztendőnek, már az első napokban nagyon aktív és tettrekész leszel. Munkád, karriered és magánéleted terén is jelentősek és hangsúlyosak lehetnek már az első napok. Megvan annak a nagyszerű esélye, hogy pozitívan induljon a 2011-es év. Különösen a munkáddal vagy meglévő, esetleg most induló vállalkozásoddal kapcsolatos új dolgok és információk iránt leszel fogékony és nyitott. Ha valami kimagasló dolgon töröd a fejed, akkor szóba jöhet minden, ami ingatlannal, pénzzel vagy anyagiakkal függ össze.
Tipp: Légy bátor, amit most teszel, az egész évben kamatozni fog neked.

IKREK

Már az új esztendő első napjai is meglehetősen erős, pozitív lendületet hoznak mindennapjaidba. Aktívvá válsz, pedig az "átlagos" évnek ebben a szakaszában ez nem jellemző rád. Karriered, vállalkozásod alakulása vagy akár tanulmányaid kiemelten fontos szerepet kapnak most, nagy dolgokat tudsz végrehajtani, energiatartalékaid kiapadhatatlanok. Persze ez egy Ikrek jegyű személynél nem is csoda! Szellemileg és fizikailag friss és kipihent vagy, jól haladnak a dolgaid, csak így tovább!
Tipp: Anyagiakkal összefüggésben fontos döntéseket kell hoznod, jó irányt vehet az életed, stabilizálhatod az eddig labilis ügyeidet.

RÁK

Új esztendő, új lehetőségek, régi vágyak, melyek nem múlandók, nem igaz? Ne szalassz el semmit a következő napokban, mert Jupiter extra erővel segíti vágyaid célba érését! Sok lehetőséget kínálhatnak neked tálcán az égiek, csak ki kell választani a legkedvezőbbet, sőt, akár egyszerre többet is, hisz képes vagy két-három dologra egyszerre koncentrálni. Akkor jársz jól, ha bátorságot veszel magadon, legyőzöd félelmeidet, és valami új dologba vágsz: válts munkahelyet, költözz máshová, kezdj fogyókúrába, tégy bármit, a siker garantált!
Tipp: Anyagiak terén is ideje lenne esetleges adósságaidat rendezni, ugye te is egyetértesz ezzel?

OROSZLÁN

Jó buli volt a szilveszter, reméljük, kellőképpen kikapcsolódtál, kitomboltad magad, s végre jöhet az új év, jöhetnek a feladatok, régiek és újak egyaránt. Ettől függetlenül az új esztendő első napjaiban még könnyen olyan érzésed lehet, mintha bőven 2010-et írnánk, csak az a fránya naptár mutat egészen mást. Ideje felébredni, kicsit átreformálni a mindennapjaidat, s arra koncentrálni, mennyi mindent meg kell mostanában oldanod, ráadásul akad jó pár tavalyról megmaradt feladat, melyek most aztán tényleg nem tűrnek halasztást. Sokat álmodozol, és nagyon nehezedre esik visszaállni a dolgos hétköznapokra, pedig muszáj lesz...
Tipp: Próbáld meg messzire űzni rosszkedvedet, és mosolyogj egy kicsit többet.

iStockPhoto
iStockPhoto

SZŰZ

Ne tagadd, hisz úgyis felesleges! Már alig vártad, hogy újra megkezdődjenek a mozgalmas mindennapok, hogy végre 2011-et mutasson a naptár, hogy újra lázban éghess, hogy dolgozhass, vagy épp belevethesd magad a tanulásba. Ez utóbbi most nagyon jól fog menni, fogékony vagy, minden információra nyitott, sőt, még te magad keresed a lehetőséget, hogy még több tudást szívhass magadba. Extra mozgalmas napoknak nézel elébe, sok feladat fogja nyomni a válladat, de mindennek a végére érsz időben!
Tipp: Ezekben a napokban nem lesz alkalmad a lazsálásra, igen felfokozott tempóban kell a feladataidat végezned.

MÉRLEG

Bár az év utolsó egy hónapja igen megerőltető volt, az új esztendő első napjai sem adnak lehetőséget a pihenésre, a lazsálásra. Régi álmaid egyikét kezdheted most megvalósítani, így a titkos vágyak végre valóra válhatnak, s végre beköszönthet életedbe az a jelentőségteljes változás, melyre időtlen idők óta áhítoztál. Beindul az élet, aktív leszel, jössz-mész, rengeteget kommunikálsz, új ismeretségekre teszel szert, sok mindennel foglalkozol. Egy biztos, az unalom most nagyon messzire elkerül!
Tipp: Új emberi kapcsolataid kialakításánál ügyelj arra, hogy csak annyit árulj el magadról másoknak, amennyivel nem tudnak a későbbiekben visszaélni.

SKORPIÓ

Már az új esztendő első napjaiban kiemelkedően kedvező csillagállás segíti terveid véghezvitelét, könnyedén ismerhetsz meg új embereket, akikből akár barátok is válhatnak, fogyókúrába kezdhetsz, mely végre sikerrel kecsegtet, sőt, akár új vagy mellékállást találhatsz. Mindemellett mozogj sokat, figyelj a világra, annak változó üzeneteire! Amit kerülj el: semmiképpen se válaszd most a magányt társadul, mert azzal nem fogsz tudni egyről a kettőre jutni.
Tipp: Szerdán légy nagyon körültekintő, mert fennáll a veszélye egy hirtelen indulatokból fakadó veszekedésnek.

NYILAS

Bizony akad számos dolog, melyek az új esztendő beköszöntével sem változnak: figyelmedet az anyagiak felé fordítod, több problémát szeretnél mihamarabb megoldani, eleged van az instabilitásból, a kérdőjelekből. Harciasságodból sem vagy képes lejjebb adni, ez egy tüzes jellegű személynél nem meglepő dolog, bár most különösen nagy erőket áldozol erre, és nem biztos, hogy így kell bizonyos dolgokra megoldást találnod. A hét második felében konfliktusba keveredhetsz, próbáld türtőztetni magad.
Tipp: Ülj le, és gondolkozz. Biztos, hogy a megfelelő úton jársz céljaid elérése érdekében? Ha őszinte vagy magaddal végre rájöhetsz, az akarnokság nem visz előrébb.

iStockPhoto
iStockPhoto

BAK

Új esztendő, új fogadalmak, új célok, különleges tervek... De csak annyit fogadkozz, amennyinek a betartására képes is vagy, hisz földies jelleged sokszor visszatart a nagy álmok megvalósításától! Légy reális! Már az újév első napjaiban kiemelt szerephez jut életedben a kommunikáció, rengeteg alkalmad lesz arra, hogy információt cserélj környezeteddel, új ismeretségekre tegyél szert, és ezekből később sokat profitálhatsz - erkölcsileg és anyagilag egyaránt.
Tipp: Ha teheted, adj másoknak jó tanácsokat, nyújts segítő kezet, hisz energiáid elviselnek egy kis plusz terhet.

VÍZÖNTŐ

A pihenés és a neked is kijáró lazsálás helyett mást sem csináltál, mint kiszolgáltad a családod, teljesítetted a kötelezettségeidet, szaladgáltál le-fel karácsony és újév között, ugye? Így nem csoda, ha fizikai és szellemi aktivitásod is lecsökkent az ünnepet követően, és az új esztendő első hetében akarod darabjaidat összeszedegetni. Még nem késő, hogy visszavonulj kicsit és pihenj, próbálj meg mihamarabb feltöltődni. Komoly esély van rá, hogy változás áll be különböző emberi kapcsolataidban, ügyelj arra, kinek és mit mondasz.
Tipp: Ha van párkapcsolatod, az szakítópróba elé kerülhet, ügyes taktikázással viszont megmentheted.

HALAK

Ha abban reménykedtél, hogy a 2010-es év után végre jöhet némi nyugalom... nos, akkor tévedsz, 2011 csak további izgalmakat hoz mindennapjaidba. Bár a tavalyi év fáradalmainak és kemény erőfeszítéseinek lassacskán meglesz az eredménye, azonban ez nem ad okot arra, hogy lazsálj, sőt, még nagyobb erőfeszítéseket kíván tőled már az új esztendő első napjaiban! Ugyanakkor munkahelyeden és otthon is egyre jobban megbecsülnek, tisztelnek erőfeszítéseidért, ami jó érzéssel fog eltölteni.
Tipp: Fektess üzleti kapcsolataidra nagyobb hangsúlyt, most gyorsan értékes forintokká tudod ezeket változtatni.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.