Vilmos herceg esküvője Egyesült Királyság Kate Middleton Vilmos herceg jóslat brit uralkodóház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az indiai kultúrában hagyomány, hogy megnézetik a házasulandó felek horoszkópját és annak (vagy az anyagi érdeknek) megfelelően házasítják ki őket. Azt kutatják, hogy összeillik-e a két fiatal, lehet-e gyermekük, és milyen emberekké válnak később. Robelin segítségével most mi is belenézünk, mit mondanak a csillagok az ifjú pár sorsáról.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vilmos herceg születési dátumából kiolvasható, hogy rettentő fontos neki a női szeretet. Sokkal érzékenyebb, mint azt kifelé mutatja.
Valószínű, hogy még mindig nem heverte ki édesanyja elvesztését. Tekintetén is látszik, hogy szüksége van a stabil háttérre, s ott lehet igazán boldog, ahol jól érzékelhető keretek között, de szabadnak érzi magát. Ezen tulajdonságok ellenére mégis egy határozott férfi, akit rendkívüli emberi méltósággal, tartással ajándékozott meg a Teremtő, és valószínűleg imádott nagymamája, II. Erzsébet brit királynő is csak erősítette jellemét.

Ajándáktárgyak Kate és Vilmos képmásával fotógalériánkban! Katt ide!






Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vilmos nagyon hagyománytisztelő. Gyűlöli, ha az állatokat emberi gonoszság és felelőtlenség miatt veszély fenyegeti. A vadászatot kedveli, azért, mert az egyfajta harc is, de az fontos számára, hogy a vadat úgy terítsék le, hogy egy másodpercnyit se szenvedjen.

Kate mellett akár meg is találhatja azt, amire vágyik, mert egy polgári családból származó lány sokkal többet képes elérni, mint amire a külvilág számít. Határozott, céltudatos, eredménycentrikus hölgy. Jó értelemben véve akár maximalista is lehet. Nagy meglepetésben lesz részük az angoloknak, ha egyszer Vilmos herceg kerül a trónra. Kate tudja majd, hogyan kell a háttérből irányítani. Szerencsére minden tehetsége meg is van hozzá. A későbbiek folyamán egyre erősebben nyilvánul meg akaratossága, de mivel mindezt pozitív célok érdekében használja fel, az angolok ebből csak profitálnak majd. Nagy harcok árán, de kivívja akaratát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Erejét az csökkenti majd, amikor olyan küzdelembe kezd, aminél esélytelen a győzelemre. Amikor ilyen esettel áll majd szemben, eszébe sem jut meghátrálni, hanem stratégiát vált. Örökölte anyja törekvő (de nem törtető) tulajdonságát, apja kombinatív képességét, és az utóbbi évek megtanították arra is, hogyan használja diplomáciai érzékét. Ez utóbbi képessége segíti majd abban, hogy bármi gond is adódik a királyi családban, azt Kate arcáról soha senki sem tudja majd leolvasni. Így, a házasságában előforduló vitás helyzetek sem kerülnek a hálószoba falain kívülre.

Nézd meg képgalériánkat Kate és Vilmos esküvőjéről! Katt ide!








Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az esküvő után nem sokkal "látni" fogja, hogy mi az, amivel nem ért egyet és jó lenne, ha másként működne. Mivel egyelőre nem érzi, hogy közel lenne párja királlyá koronázása, így a változtatás egyelőre eszébe sem jut. Addig viszont, míg ez az idő eljön, sok víz folyik le a Temzén, és számos jelentős esemény fogja gazdagítani a hercegi páros életét. De ezek nem csak vidámságot hoznak a fiatalok életébe. Az első másfél év úgy telik el az életükben, hogy az ifjú férj mosolyának a mérete nem sokban változik. Ez idő alatt nem kell szembenézniük olyan eseményekkel, melyek érzelmi viharokat váltanának ki bennük. Viszont a harmadik, ötödik, majd a kilencedik évük jelentősen igénybe veszi lelki erejüket. A házasságuk négyes személyes évvel indul, ezért a munka, az építkezés és a stabilizálás lesz, amivel állandóan számolniuk kell. Mindenki tudja, hogy az ő életük nem fog hasonlítani az egyszerű emberek házasságához, ezt ők maguk is érzik, csakhogy nem számítanak arra, mennyi nehézséget kell majd legyőzniük.

Érdekes, hogy ahogy összekötik sorsukat, a sors mintha valami erődítményt látna bennük, és állandóan próbára teszi őket. Hol a jogaikért, hol az anyagias jellegű dolgok miatt, vagy szeretteik egészségéért aggódhatnak, de az esetek legnagyobb részében a szerencse mellettük fog állni.
Isten áldása legyen rajtuk!








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.